Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0487 19:28:56
EUR 36.3182 19:28:56
USD 34.6089 19:28:56
ALTIN ONS $2632.5550 19:28:56

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Haftalık kapanış çok iyi. Tuzaklama yoksa gerçekten çok iyi bir kapanış. Onca gün bekledik haftanın son işlem günü yaptı oyununu. Zaten haftalik ilk hareketli ortalama aşağıda 23.25 usd civarında idi oradan tepki aldı ve bir daha oralara düşmeyip 1 usd yukarıda kapattı. Gecen hafta yutan boga seklinde kapanis vardi ve bu calisip bu hafta da yesil mum kapanisi getirdi. Hafta ici 23.6-23.7 iki aylık sağlam direnç alanında 2-3 gün konsolide olup bugün yukarı kırılımı geldi. Kaç gündür günlükte tepede olmasi sebebiyle aşağı mı gideriz cekincesi vardı ancak aksi oldu. Haftaya her gün gerek Avrupa tarafında gerek ABD tarafında birçok önemli var. Birkaç kez Fed üyeleri de çıkacak konuşmaya. Haftaya bugün Powell da konuşacak. Ay kapanışı da olacak. Ciddi hareketli olacak görünüyor. Abd tekrar sahneye çıkacak. Ptesi Asya açılışı bugun olan yukari hareketliliği devam ettirecek mi bakalım. Gümüş uzun süre sonra önceki tepeleri geçerek kapadı. Önünde 25 usd tepesi ve akabinde 26.135 usd var. Al satcilar için güzel fırsatlar olacak bana göre.

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ramazan_3444 ()

Çoktandır satış yemiyor bu hafta olabilir.

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

25 gecwcegını dusunuyorum ama kesın değil satıs da yıyebılır kesın konusmayayım sattırmadın derler:)

0BeğenmedimŞikayet

ramazan_3444 ()

Aynen öyle.

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Atın ölümü arpadan olsun:)taş attıl da kolumuz mu yoruldu bosver bekleyecegım den de arkamdan kovalayan yol nasıl olsa 25 gececwk satarım 0.30-40 yukarıdan zıyanı yok ytd

ramazan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Evet gelebilir, biz de tetikteyiz. Yanliz satis yerse pis satis yer 24,14'e kadar. 1 $ az degil

0BeğenmedimŞikayet

ramazan_3444 ()

bende o rakamları bekliyorum ama inş pişman olmayız bekledigimize.

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Benim yenı hesaplamalarıma gore 25.40 gelmesi lazım görecegız 25.10 uzerı kademe satacagım ytd

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Hani satmadin mi Yilmaz usta daha, 24,6 da geld i 24,80 de

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

24,80 gece gelmis, su an hersey pozitif gözüküyor.

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Pazartesi Asya ve Avrupa borsalari yesil olursa 25$ gelebilir. %50 gümüsteyim, bari bekledigimize degsin. Gelirse 30kg daha cikarim. Altin 2010$ üzerine atarsa 25$ da kesmez. Ondan sonrasi belirsizlik. Ben bu seneyi miminum 25$'la kapatacagini düsündügüm icin, bu fiyatin altinda satma taraftari degilim. Herkesin hesabi farkli, 22$lari bekleyen de var. Ben beklemiyorum. Hayirlisi neyse o olsun

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

24.60 uzerı kademe satmayı düşünüyorum 24.80 beklermıyım bilmiyorum. Yukselirken satmıyoruz bı dusuyor keske satsaydık dıyoruz . kar varken kademe de olsa almak gerekıyor.

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Belki de dip artik 23,60'dir. Yilmaz ustanin efsunlu rakami. Pazartesi, sali ABD'de cok ciddi bir veri yok gibi, sanki 24,50-25$ 'a dogru bir hamle gelecek ve carsamba persembe verileriyle de biraz düzeltecekler. Indikatörler tepeleri gösterse de alim geldikce yükselmeye devam ediyor, aynisi düserken de oluyor, dip yapiyor, hoop bir dip daha göstergeler dipte olsa bile. Gelecek hafta degerlendirebilenler icin güzel firsatlar sunabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

dosdum 100 yıllık gümüş ons grafiği hiç gördünüzmü. ben görmedim. varsa bir paylaşabilirmisiniz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum