Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam avax sol hedef kaç. Bi 2si dusuyor btc nin ileri geri yapmasıyla.
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Abi sepetini 2 yıldır bozmamış birinden bahsediyorsun :)) sabır benim göbek adım oldu.
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Sağol abi düşüncen için. Hakkımızda hayırlısı olsun
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()İkisi ile de ilgilenmiyorum desem yeridir.
Mhmt18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Onda sabırlı olman lazım benim hedefim 18 usd ve bunu alacağım
dolarmıdolmazmı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Arpaci bir arkadaş sormustu söylemiştim ona mum boyları kısa buda balinanin olmadığını gösterir, ki zaten mum boyları uzun olsaydı sıralı vururduk 61 üzerine atsa hareket 79 a kadar devam ederdi
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Bir de uzun vade senin önerdiğin glmr ye giricem abi. Hakkımızda hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()btc alt üst bu gece sizce ne olur başkan
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt18 ()Üstad uzun vadede solano ve avax hakkındaki görüşünüz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Bende güzel kardeşime bir fikir olsun diye dedim majör u oynatmak sıradan bir uyuz balinanin yapacağı bir iş değil, majorlerden sol yürüdü, sola 2 hafta önce 5 milyarusdt giriş oldu cz ve diğer yamyamlar sayesinde geri kalan çöplerde konu olmus çöpü topla spot satım bot tarafını boşalt vadeliden longla peyder pey spot malı boşalt
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()O zaman alıyorum sushi yi abi :)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Geç kaldı geç:)
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Abi peki bu sushi de 4,5 hedefi senin önögrdüğün btc 42 hedefinden önce mi gelir yoksa uzun vade mi?
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Estağfurullah. En iyi karar kendi verdiğin karar demişler. Hayırlısı olsun hakkında
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Abi şöyle yapim o kadar emek harcadık bu sepete. Hiç bozmim ama sepete sushi de eklicem sağol tavsiyen için
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Estagfurullah abi herkesinnfikrine saygı gösteriyorum. Fikir alışverişi yapıyoruz. Majör coinlerin hiçbirinde tık yok maalesef sol hariç biraz da avax eşlik etti.
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Güzel kardeşim e akıl vermek gibi olmasın adayı istedikleri gibi ziplatamazlar çöpü ziplatmak kolay
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Abi çok radikal bir karar. :)) uzun vadede ada omg ve dash ın gideri yok mu sizce?
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Şimdi sana birşey diyeceğim. Tüm forum cullanacak:) senin yerinde ben olsam 3 ünü de sushi ye çeviri r 4.50 usd gelince tüm zararımı çıkarırdım. Bak ben olsaydım diyorum. Sushi de 4.50 USD gelir mi diyeceksin? Bence gelir.
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Abi selam. Ne diyorsunuz ben zararda olduğum dash ada ve omg için ortalama düşürmeye devam edim mi? Yoksa başka bir öneriniz var mı?
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Cümlemizin kardeşim. Bereketli olsun
Wolwerin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Wolwerin_ ()Abi teşekkür ederim iyi para kazandık sayende herşey gönlünce olsun
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Allah cümlemizden razı olsun kardeşim
Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Teşekkürler kardeşim
yurtsever_kadir53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yurtsever_kadir53 ()@kompedan elinize emeğinize sağlık.
https://yorum. altin.in/tum/bitcoin