Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Gitme sen kardeşim sen foruma gelmesen ben 50 defa satardım sen ısrarla yükselecek dedin 25000 bin deyken btc Allah razı olsun.
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Herkes yorumunu yazıyor kimse de kimseye zorla al ya da sat demiyor. Kendi süzgecimizden geçirip mantıklı geleni dinliyoruz ışık tutuyor bize bu fikirler. Ben seni dinler malda kalırım 28k dan 35 e gelirim. Başkası eta yı dinler 28 den düşerken kaçın 23 geliyor ful çıktım ben dediğinde onu dinler. Herkes kendi kararını verir işin sonunda. Teşekkürler tekrar üstad...
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Burası eski Forum değil artık. Ben bildim sen bildinci dolmuş burası dün millete mal aldırmayan adamlar bugün ben zaten 40k demiştim boğa demiştim diye ortaya çıkıyor. Gerçekten yazık burda eminim ki çok az kişi kazanacak. Şimdi herşey güzel çünkü her gün 3-5 lira kasa artıyor. Kimse bilmiyor 3 ayda topladığını bir günde geri verecek.
Kingcapo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Eyvallah kardeşim. Zamanla kibir sahibi olmadığımı sende anlarsın. Bu şekilde düşünen çok kişi ile burada sıkı dostluk kurdum ben.
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Beni savunma kardeşim sen kötü olursun. Engelliyorum yine susmuyorlar durmuyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Eleştiri? Belliki bu insanlar sende de engelli ki görmüyorsun. Ben eleştiriyi ayırt edebileceğimi düşünüyorum oysa.
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()İşte düşün ki bir güruh gitmemden nasıl bir keyif alacak? Tutup birisi dese ki bunlara bu adam size coin verdi zarar mı ettiniz? Yok. Bu adamın birini batırdığını gördünüz mü? Yok. Alıp veremediğiniz ne? Buraya gelmesin. Sebep? Yok.
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Sen bana yazılanları okumuyorsun galiba. Ne kibiri? Ben nankör insanı sevmem. Kusura bakma kardeşim sen kibir görmemişsin
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Teşekkürler üstad. Emeğine sağlık