Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ():))dimi ama bunlari bende derim, ama yei geliyor kendim yapiyorum demekki, gelsin su 23,50artik bakalim:)
34Mert54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Kaçma yav niye kaçıyorsun Allahın izniyle git . ))
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Aynen senin akrabalinla , benim sarkilarin suçu vallahi , sucumuz yok bizim nef, si mudefa:))ben kactim ..)
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Bizi bu şarkılar mahvetti :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ():)), yakinda k, ovulacam burdan biliyorum :)hep bu sarkilar yüzüne:). yahu ekranda hareket yok zaten destek direnc calisiyoruz analizde gapiyoruz ama sıkilinca iki muhabbet ediyoruz , son, ra olmuyor iste :), sagolsin...
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Rahmetli azer bülbül un şarkısı geldi aklıma Karanlıkta kalsan bile, yarın güneş doğabilir,
Hayat bu hiç belli olmaz, her an her şey olabilir :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Ayni seyi ikimizde diyip hep ayinini onayliyoruz:)evet nasip bendekide fiziki altin olunca kiyamadim, aslinda pekte acimamam yok ta hala bi bist, icin bi parca satma dusuncem var yalniz henuz iste bis, ticin erken diye dusundum.. nasip bakalim heran bisey yapabilirim yinede:)
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Aynen 88-89 seviyesi arasına gelmiş kural aynı değerse düzeltme degmezse düşüş. Aslında gecen ayın son gunu sar noktasina en yakın noktaya geldiginde Altın dan gümüşe gecmek vardı aklımda gerceklestiremedim nasip diyelim. her türlü gümüş lehine dönecek zaten sıkıntı tınne :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()))Ben onu du, smanini yakin, tut, dostuna karsi kolla asil kendini diye bilirdim ama , dost, tan geleni gormeyiz , dus, man belli diyede:))oyle olsun bakalim , rasyo yenilenmis ayni seyirde gordun sanirim?
1BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Ahahah Boşuna dememişler dostunu yakın tut, akrabalarını daha da yakın . ))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ():))yinemi onlar... hani gorusmeyecektin daha onlarla? )..
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Akrabalarım sagolsun . ))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Rica ederim insallah bu sarlarda bende bukadar gelisebilirim , yam, pul yu, mpul yapmaya calisiyorum henuz://..
1BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Çok naziksin, teşekkür ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Sana like borcum vardi:)emegine saglik...