Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
4BeğenmedimŞikayet
Ercan45 ()Sayın Feminist, eğer birilerine yardım olsun diye grafik yayınlıyorsanız, lütfen detayda açıklamada belirtiniz. Aksi durumda hiç bir şey anlamak mümkün değil. Ha derseniz ki anlamayan bakmasın, anlayan için zaten bu grafiği kendisi oluşturup kendiside yorumlayabilir. O zaman bu grafiğe ne gerek var. Yanlış anlamayın lütfen ben amaca en iyi hizmetin bu olduğunu düşünerek diyorum. Öneri yani
0BeğenmedimŞikayet
beyaz ()Merhabalar bu grafiklerden anlamam mümkün degil sizde kızıyosunuz snlamayan parite yapmasın diye ama elimde euro vede dolar var biraz çok inatla bekliyorum çıkacak zarar 10000 oldu ama ben rahatım 1. 5 aydır bekliyorum nacizane fikir almak isterim beklemeye devammı veya ne yapmamı önerirsiniz saygılar cevap brkliyorum mümkünse : ))
0BeğenmedimŞikayet
cehennemelekleri ()ons çıkar mı?
Feminist hocam..
0BeğenmedimŞikayet
Umutca ()Hocam merhaba , 3, 31 ortalamalı euromu satıp , 109 ortalamalı gram aldım , sizce yaptığım isabetli mi ve ne kadar bekletir?
0BeğenmedimŞikayet
FATİH_3 ()Sayın hocam gelecek yıl Eylül ayına kadar borsa dışında hangi yatırım araçlarını tavsiye edersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Tozo ()Nasıl yani anlamadım.