Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Bozocan gram bazında 19 ların üzerini toparlayamazsa yukarı trend uçuş roket ve her neyse kurduğumuz tüm hayaller çöp olmaz İnşallah ama evet kısa vade olumsuz düşünüyoruz nasip sabır
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Ne yapalim en ucuz teneke kaldı bak finansal piyasalara
Hurda bile daha değerli
Yılların baskısi var elbet birgün patlar pozisyonunu korumakta fayda var
glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Zenginlik kim biz kim Bozocan Gökten Altın yağsa bize gümüş düşer=))
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Oo elinde gümüş yokmu başkan senin
Süpersin trendi takip ederek çok zengin olacaksın acele etme ABD tarafında işler iyi değil gümüşun daha aşağıya gitme potansiyeli var gibime geliyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Haklısın önceden di o Tl ile işlem bende dolar la yapıyorum bakalım almak kısmet olcak mı ben halen çıkacağına ikna olamıyorum şu onsların
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()TL ile alma dolar ile al kar marjin daha yüksek olur
Teacher47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Teacher47 ()eskiden 5 dk da 15-20 islem yapardım :) makas geldi mertlik bozuldu simdi yılda 3-5 anca
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Aynen öyle başkan valla eskiden neydi bee en aslat yapardık
Ama TL bazlı hiçbir ürün alinmaz dolar ile Alman lazimki enflasyonu yakala yakalayabilir sen tabi
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()şirefsizler vergisi ayrı makası ayrı öldürdüler al- sat ı bozacan