Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
-1BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()Eyvallah hocam, ayrıntılı açıklamanız için teşekkürler
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Aman hocam tepki yükselişi falan deme bazı cühela anlamını bilmiyor sonra da böyle tepki mi olur diyor :))
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Merhaba solcu hocam :)
Pek btc yorumu yapmıyorsunuz ama elinizde sol vardır diye düşünüyorum btc ve sol için kısa bir tahmin yürütürseniz sevinirim. Uzun zamandır takipçinizim..
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet grafik geçerli. Aşağıda kırmızıdan sekti. Yeşile kadar ulaştı. Ana trend 30 dolar dan başlayıp 23.5 dolara kadar inen düşüş trendi. 20.8den 23.5e yükseliş düşüşe tepki yükselişi oluyor. Grafik haftalık olduğu için yeşil çizgi üzerinde iki hafta kalırsa düşüş trendi kırıldı diyoruz.
Alfoxon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()23.54 ü test ediyor hocam, şu aşamada ne düşünüyorsunuz hocam ? güncel grafiğiniz (iki çizgi:) varsa paylaşırsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Blackmamba_ ()Aylarca bu hattı takip ettim daha evvel bu hattın dibinden bir kaç defa aldım sattım iyi kârlar yaptım. Eline sağlık güzel çizim olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
Blackmamba_ ()İşte kırılan trend hattı burası bunun bir alt destek hattını altta takip ediyorum üstte ise dediğim gibi retest noktası takibimde.
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Gumus ons 20 dolar a gelcekmi hocam