Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0874 08:29:36
EUR 37.3324 08:29:36
USD 34.3075 08:29:36
ALTIN ONS $2752.0900 08:29:36

Grafiği gönderen: ntmen_×

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

Roketci kral idolum asılı adam bu mu tam anlayamadım; ))

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

O nasil bi coin yeni mi girmiş binance ye

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Ben lever ciyim aga:))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Trb ye bulaşma idolum 35 isdoplu 23.62 ye inero

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

20nomara trip yaparım idolum:))

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Unfi sanki 8100 yapması gerekiyomuşta mazotu bitmiş gibi duruyor gibi.7830 a kadar LPG ile idere edermi acaba, gerçi oda zamlandi

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Engelle gitsin nerde hoca varsa ne geldiyse başımıza bunlardan geliyo :) bi de trip yapıyorlar öylemi:)) bu unfi niye düşmüyor sadic longa geçsem 3.5 a iner zor zaptediyorum x 5 le )

Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

2 tane kaldı elimizde, çay dumana gitti onlarda, para cebe girince keyf yapiyler. biri de trip yapiyo zaten, tribini yirim onun:)delürtmesin adamı

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Bereketli olsun bâşkan. Rune baktimda, unuttum onu. hangisini takip edem, zibilyon tane coin var:)

Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Tünele girince farları açmayı unutma gerçi şimdi oto matic açılıyor))
Bulanık suda balık avı iyi olur da alarsuda avlanmam okyanus varken ; ) okyanusu geçip derede boğuluyoruz yokmu kuşatacak bi hoca; ) asılı adam doji moji demeden açık ve net :) hspving ve regüle akumule geyiği yapmayacak ; ))

0BeğenmedimŞikayet

Emre_bey_ ()

Rune short var mask 2 650 uzeri atamazsa onada short cekeriz

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Su çok bulanık abi, hatta balçik. gir çık yapiyom , balciğa saplanirsak yavan ekmeğe talim, kebabı unut:)like olur ama

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Yok aga coin moin 3 gün önce diyoruz kimse de tepki yok senden başka tüpçü yeni uyanmış galiba ; )) hadi ben unfideyim kaçırmayın yaw :)

Bitcoin için ntmen_× yorumu (3 gün önce) Cevap yaz
Dedikte almadik storj People spell üçlüsü sen ben ve roketci gibi sıralı vuruyorlar:)

https://altin.in/ntmen_%C3%97/10

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Baktım abi spelle , short yapiydir o:)sabuncubeli relaxs, tünel yaptık oraya, beleş hemde

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eyvallah sadıç mersi janum
Tüpçüye söyle spelde dikkat etsin zirve soğuktur sabuncubelin oralarda buzlanma var; ))

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Sana orta gave, idolünde, karabiberi çorçil benden abi:)xrp rüzgara karşi gitmeye çalışıyor, vardır bı bildiği belki

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Musade senin idolum bende geleyim storj unfi btc sxp arasi 5 dk çay molası çaylar @Açik_kahve den

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Idolum bana musade çay duman edecem:))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Doji filan bilmem morningstar göremeden gitmiş Man Hanging Out asılı adam Sigmund Freud la tüpçü arasında bi sanat eseri olmuş

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Doji moji mezarlığın yanindaki taş gibi:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum