Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()himmm###gayfeee; )))orta sekerrr... bam bammm
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()H. g hocam ne alalim ; ))
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()geldim geldimmm###; )))x benim isimmm... ver coskuyuuu###
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Abe cyber demiştim sana 4765 ordan donmus aşağısı olmadıkça devamiz
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yapzmazlar idolum çoğu zararda ve moraller bozuk 10x 20 x diyecek hocalar da yok napsinlar
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Az takilcam forum da abe ara ara 5 dakka. islemlere odaklandık. pepe 059 alt didiydim bi kişi cevap bile yazmamış şaka gibiler dimi:)))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Longlarim bak :) 26200 e iner ben alınca hepsi kaçacak yer ariyo; ) sxp satsa diye bakiyo 1 ay radarima girecek haberi yok ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()27500 iğneler iğnelemezse 27200 olur 27800 iğnelerse 27600 olur 27050 iğnelerse 27231 iğneler Ahaaa puhaaa kahve duman en iyisi aga. hereret yaptırır bunlar :))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Hocalara laf yok idolum herbiri ayrı bi ekol alanında usta ve kamil :)
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Köşesi köşesi cigerimun köşesi öyle bir hoca varki dünyada yuk benzeri:)))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Açik_kahve Nisan aylarında 0.69 dan sxp ve shortta ; )) elde tutsam köşe idim )