Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Sedevatandaş ()İlerleyen zamanlarda bakacağız artık kardeşim o kırılım bakalım ne yöne olacak inan bende merakla bekliyorum uzun zamandır
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()30 usd den 17.55 usdye düşüşün fibo değerlerinden biri 26.2 usd. Düşen kanaldan da cikmasi için zaten 26 ve üzeri değerler lazım. Ancak 24-25 aralığında bile kalıcı olamıyor. Aslında belki gümüş aylikta indikator bazında şişmiş durumda uzun suredir. Oradan bir satış yese uzun süreye yayılacak bir düşüş başlar ve belki yine 17.55 ya da aşağısına gider. Akabinde güç toplayıp düşen kanalı rahat kırar. Bana göre bu sıkışma daha birkaç ay süre sürebilir. 2024 yılı içinde kırılim olur belki de. Yakın zamanda 3 dip yaptı ve hala coşkulu bir yükseliş gelmiyor. Piyasa 22-26 usd aralığında ne zaman pes edip yön belirleyecek bilemiyoruz.
Sedevatandaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedevatandaş ()Bu arada yazıp çiziyoruz kardeş ancak piyasayı kimse tam olarak bilemez sadece belli zamanlarda tahminler tutuyor ancak önemli yerlerde piyasa yapıcılar ne derde o olur onuda tahmin etmek şana işi bence yani önemli kırılım yerlerini tam bilemiyoruz böyle zig zaglar falan olduğu zaman daha ziyade buralarda tahminler tutuyor belli alanda kaldığı için bende daha çok buralarda başarı gösteriyorum onun dışında yanılma ihtimali bence çok oluyor bilmem katılır mısın bu görüşe
0BeğenmedimŞikayet
Sedevatandaş ()25 üstü özellikle 26.1-2 arasında önemli direnç hattı var daha önce atmıştım grafik ancak şu anki nickte yetki yok grafikten bakabilirsin uzun vade grafiğinden geriye git 26.1 bak
0BeğenmedimŞikayet
Sedevatandaş ()24.5-25 arası bence iyi takip edilmeli tepelerden gelen direnç hattı burada ben daha evvel 2-3 defa aynı hatta uyarı yaptım eski nick ile dostlara onlar bilirler hedef verdiğim noktadan döndü hep ancak arkadaşlar farklı bir plan uyguladı beklenti az daha yüksek tutuldu kaçırdılar kârı şimdi yine oradan mı döner bunu tam olarak bilemeyiz ancak dediğin gibi dar bir alana sıkıştı bunu bende hem rasyo hemde gümüş ons için uzun zamandır yazıyorum kaç defa al- sat verdi 22-25 arasında bunlar değerlendirilmeliydi bence
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet onsu 2-3 usd lik aralığa sıkıştırdılar. Çok tatsız gidiyor açıkçası. 30 usdden düşen direnç çok güçlü aylardır oraya takiliyor. Altta da 17.55 usdden yükselen kanalı çok fazla test etmeye başladı. Geçen yükselen kanala güvenerek 22.3 usdden aldık. Ancak o trend çizgisine her zaman güvenebilir miyiz bilemiyorum. Buradan bakınca 30 usdden düşen kanalın üst çizgisi yani direnci daha güçlü görünüyor sanki.
Sedevatandaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedevatandaş ()Puanlaman kapalı like veremedim
0BeğenmedimŞikayet
Sedevatandaş ()Emeğine sağlık kardeş eskisi gibi kısadaki hafif düşüş çıkışlar kâr bırakmıyor hareket aralığı daha fazla olması gerekiyor ki iyi kâr bıraksın zamanında iyi al- satlar yaptık küçük hareketlerde şimdi makaslar çok açıldı değmiyor