Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Olsun bir mum diğer bir mumu yakmakla ışığından bir şey kaybetmez çok şey öğrendik öğreniyoruz sayenizde
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Varsa hakkim helal olsun bazen tecrübe ve geçmiş işe yaramıyor neticede kurtlar sofrasındayiz hesabı kitleyip kaçıyor bazen karşı taraf :)
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Tecrubeniz var g3cmisiniz var bu Bile bir değer duamız belli duyanimiz belli hocam bazen hakkınızı kelimeler ile iade edemesekte siz hakkınızı helal edin çıkarsız menfaatsiz işler bunlar
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah dostum sagolasin maksat beraber kazanmak piyasa şartları belli cebimizdeki her kuruşun peşindeler grafikler en azından biraz da olsa fikir veriyor fakat doğru tahmin yapmak zor özellikle kriptolarda
1BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Hakkını yersek doğru olmaz o düşüş dönemlerinde almayalım diye yoğun çaba sarf ettin yetmedi açtığın shortlarla örnek verdin hocam bu sitede belli başlı insanlardan birisin sağol varol
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tahmin yaparken piyasa durumuna göre yükseliş hatti teyitkerine dikkat etmek gerekiyor aynı zamanda stop seviyeleri de önemli
Bazen tam anlatamıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Doğrudur eyvallah ben tsk ederim boyle guzel geri dönüşler icin ,
siteye fazla giremiyorum bu aralar
1BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Elbette o zamanlarda yazdım sana teşekkür ettim
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yardımcı olabildiysem ne mutlu inş kazanmışsindir
1BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Rakamların üzerinden gitmiştim o zaman sol ile avaxi beraber ilerlettim müthiş bir tahmin yapmıştın awax söylediğinde bile oralara gelmesi imkansız bir yerdeydi lakin geldi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@mevlutefe 11.60 uzeri kalırsa artar yoksa aşağı iniş riski olabilir diyeli 6 ay olmuş ve o zamanlar btc 28 binlerde geziyordu kıssadan hisse btc destekli çoğu altcoin gibi avax ta artmış