Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Tmmm grs allahin emriyle git ne bagiriyon :)))
gorkemmmmm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()22,40 tan aldım bugün. %60 gümüşteyim kalanını gelirse 22,10 dan alcam yorumlar düşmüyor size sinir oldum. kaçtım ben. yarın görüşürüzz.
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Aha si, nirim gecti bakim:)bereketli olsun neyaptin doldurdunmu gumusleri nedurumdasin?
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Sende bana tekrar yorumu attirma bagirtma beni sayfada:))
1BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()bana şimdi resmini çektirme yazdıklarımın hala duruyor sayfamda :)
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Konusma enson ben yazdim , ve cevap dahi verilmedi gitte bak sonra gel canimi sıkma benim :))ar, tislik etme bana simdi :))
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()aynen benimde öyle çok amin. n. n. :) noktalama da zor oluyor alışayım bakalım . @Asiii_ hiç laf s. k. ma bana sanada yazdım vallahi cevap gelmedi :)
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Ve aleykum selam hosgelmissiniz sayin gorkem:)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Duygular karşılıklı kardeşim. Seni görünce keyfim yerine geliyor. :) Allah sağlığı, bereketi, huzuru başından eksik etmesin.
1BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()beğeni yapıyorum sana o gözüküyor kardeşim deneyim tamam gönüller bir zaten.. S. e. v. i. l. i. y. o. r. s. u. n :)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Ben yorumlarını ana sayfada görünce mutlaka bir cevap yazıyorum kardeşim. Sıkıntı var yorumlar konusunda. Belli kelimelere san. sür var galiba. Aralarına nokta koyarak yorum yapıyorum. Bir dene istersen sende.
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()hahahahahahahahahaha cansın :))) Ya kardeşim benim yorumlarım düşmüyormu size anlamadım gitti beğeni yapınca gözüküyor ama anlamadım gitti bu siteyi eskiden böyle değildi.
bu arada makaslar düzeldi oyüzden keyfim yerine geldi özlemişim çanta bavul dere yatağını :)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Kıymetli kardeşim benim, ben bavulla uğraşmıyorum artık. Sekiz çekmeceli komodin aldım. Tavsiye ederim. :)
1BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()Alım için kollar sıvandı yarın alırız sanırım bu sefer çanta değil bavulu hazırladım gel bakim dip seviyeye aşk böceğim benim :)))
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()Günaydın Arkadaşlar teknik olarak üst grafikte çok sade bir görüntüyle onsun gelcek rakamını belirttim. ilk rakam 22,50 geldi.