Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Hayırlısı olsun kismette yokmuş demek ki
Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()Teşekkürler. Arbitrajdan girince uygunmus
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()Evet o sekilde girince uygunaymis. Daha once sorsaymisim. 22.7 deydi o zaman. alacaktim cok yuksek olunca almamistim
Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yok belli meblağ olması gerekmiyor. İlk gectigim zamanlarda deneme amaçlı az bir miktar parayla giriş yapmıştım o zaman da ayniydi. Şimdi o paranın 10 katını geçtim nerdeyse hala makas aynı. Arbitraj kısmında yapın.
0BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()İslemler, yatirimlar, döviz işlemleri, abritaj a girin 10 cent
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aktif bank. parite için pek banka kalmadı zaten.
Murathan_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()Malum bankayı denemek için bende hesap açtım ama bende 10 cent değil. Belli bir meblağ olması mı gerekiyor acaba. Bilginiz var mı bu konuda
0BeğenmedimŞikayet
Murathan_34 ()Hocam hangi banka
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Oluyor mevcut bankada 10 cent fark bile yeterli. Büyük meblağlar ile işlem yapan için o 38 centlik hareketten kalan 28 cent kâr iyi sayılır.
Murathan_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murathan_34 ()Hocam 23.76 sat 23.38 al yaptığınız zaman kar bırakmış oluyormu