Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İlk durak 80 buraya btc den önce varırsa bir kılcık atar
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()tamam senin hatrına 100usd atıyorum sıfır siler mi bari :)
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Olacak bir şey yok ancak ben zamansal olarak kar realize edilecek tarih gözüyle bakıyorum haa eğer benim için ölmüş demişler kral geri döndü derse o vakit yalnız başına kafeste tutarım :)
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()eylül 15 de ne olacaktı :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Son iğneye yakın düşünüyorum kardeşim öyle uzun vadeye gerek yok eylül 15 yeter bana :)
1BeğenmedimŞikayet
aseltech ()Uzun vade girilir mi atalım 50usd :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Son iğneyide tam belirttiğim noktasına kondurmuş hayırsız
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Not bu yırtıklar bütün altcoinlerde mevcut özel bir karışımla ancak bu yırtıkları görebilirsiniz yoksa düz bir şekilde sizlere görülmüyor bu yırtıkları oluşması btc nin mum bazlı pump ları nedeniyle oluşuyor buda o üründe parite boşlukları oluşturuyor ve iniş veya çıkış esnasında bu boşluklar bir mıknatıs gibi yön veriyor gidişata yani anlaşılan dilde anlatmak gerekirse bir pantolonun cebi eğer yırtık sa ne kadar bozuk para atarsanız atın cebinize o para paçanızdan er yada geç çıkacak bütün olay budur