Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bence de en iyisi orta uzun vade yatırım, umarım gönlümüzdeki hedef gelir...
Hayırlı akşamlar
80önder için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
80önder ()Elinize sağlık hocam orda bayrakta satacagimi düşünmüyorum ama önce bı gelsin hedef 3 hane koydum vade sıkıntım yok
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hedefi bayrak:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Grafik olumlu ve grafiğini daha önce paylaşmıştım
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()Hocam hayırlı akşamlar Barma bakarmisiniz grafik maliyet 18. Yüklü şekilde
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şimdilik yüzde beş aşağıya ama bence asıl stop yeri 90 olmalı
Hayırlı akşamlar
Hatalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hatalı ()Hocam siz olsanız stop u nereye koyarsınız? İyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ama yinede haftalık kapanış alınmadığı için stoplu gitmek lazım diye düşünüyorum
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet hedef öyle görünüyor, kırılımdan sonra Bir de kırdığı noktaya retest için gelebilir... hayırlı akşamlar
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam 103 üstünde kapanış yaparsa hedefi 150/160 aradım doğrumu anladım
0BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Usta hissede belli bir lotu tipe dönüşüm için kap attı ekstradan not düşeyim. Ahvali ne olur bilmem
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Periyot hocam güzel grafik, 108 den almış bulundum kalsın benle o zaman :) teşekkür ederim emeğinize sağlık diğer taraftan da takipteyim sizi.