Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet son çalışmalarım geçen hafta paylaştım
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Teşekkür ederim hocam keşke atsanız şuraya bir grafik baksak bizde ne güzel olur . Yoksa ben kaçırdım mı paylaşımınızı geçmişe bir bakayım.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet önemli bir çizim o yüzden vurgulamak istedim ama alan yine aldı yine aldı. Bitirici vuruş diyorsun :))
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()The boss hocammm kanalım bir yıllık zor kırılır :)) buralardan almakta üzmez . ama ben diyorum yine 22.60 son kale takip ediyorum ytd ytd ytd tek hamle ile tek alım :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Burasi önemli eşik
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dibi kim bula dost :)) @defnemila grafikteki kanal alt bandı güzel bir dip olabilr altına kıramazsa yeter. ytd
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Dibi bulsak birde :)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Alttaki gibi denk geliyor bazen işte @Vagabondboy dost güzel yazmışım ama bazen kendimi okurken hoşuma gidiyor bu aralar biraz narsistik bir hava oluştu bende galiba :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ve aleyküm selam abi teşekkür ederim güzel günler diliyorum
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Selamünaleyküm @BossVurguncu
Eline emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş ons daha önce de belirttiğimiz seviyelere gelmiş ve yükselebilmek için ana Gann düşen direnci kırmayı denemektedir lakin gösterge aşırı alım seviyesinde olduğundan bu pek de mümkün görünmemektedir. Fitili ateşleyecek bir kıvılcım beklediğini söylemek yanlış olmaz.ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mantıklı. Ben olsam en azından yüzde olarak en azından parçalı kar alırım. Kalan kısım ile risk almak istersem alırım yani stratejik olarak. Full işlem daha risklidir diye düşünüyorum. ytd
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş günlükte yer alan en önemli Gann direncine hacimli bir mumla çok hızlı yakınsamıştır. Ancak burada gördüğünüz o direnci de hacimli kırması gerekir ki yükseliş devam edebilsin. Lakin bu direnci ihlaller absorbe edilebilir. Çünkü destek olarak altta gösterdiğimiz gösterge de yani S. RSI da hayli tepe seviyesine ulaşmış yani aşırı alım bölgesindedir ve kafayı yana ve aşağı yöne çevir meye meyillenmiş şekilde durmaktadır. Bu gibi sebeplerle günlük vadededi hareket yani beklediğimiz tepki hareketi tamamlanmak üzere diyebiliriz. Sabah da yazdığımız gibi 24.50-55-60 seviyeleri önem ihtiva etmektedir. Yatırım tavsiyesi içermez. Teknik bilgilerden ibaret bir senaryo dur ve takip gerektirir. Stratejinizi kendiniz belirlemeniz en doğrusudur. Bereketli kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Buraları gecerse satmam geçemezse cumaya kadar satarım
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selamlar. Gümüş onsta beklediğimiz tepki seviyesi gelmiş yaklaşık olarak. Baya da hızlı gelmiş. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gann analizimize göre gümüş ons max tepki beklediğimiz seviye 24.50-55-60 civarı dır ancak kesinlik taşımaz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gann son trend günlük destek/direnç kısa vadeli.ytd
4BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş onsta 21 Haziran 2023 gün dönümüyle başlayan yükseliş sonrasında 20 Temmuz da tepe yapmıştı ve düşüşe geçmişti. Dün yani 15 ağustos itibariyle de Gann ana trendinden destek bulmuş durumda görünüyor. Bu grafikte açıkça belirlidir. Her hey bitti mi bitmedi mi kesinlik yok belirsizlik mevcut. Lakin hiç değilse kısa süreli tepkisel yükselişleri görme ihtimali olabilr. Bununla birlikte daha ileri vadeler için risk algısı daha yüksek görünümde. Diğer taraftan DXY de direnç ile karşılaştı 103 lerde. Düşüşe geçerse bu metaller adına olumlu olur. Altın ons 2'li Dip görünümü verse de aldatıcı bir fake hareket olmaz diyemiyorum. ABD 10 yıllık tahvil lerde ise tam tersi 2'li tepe mevcut çalışırsalar altın ons adına da olumlu olması söz konusu ancak kritik seviyeler karar için. Bereketli kazançlar. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Grafikler yanlışlıkla günlük kısma da haftalık olan paylaşılmış o yüzden tekrar paylaştım
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()