Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta 2 parça denge aldım 3. Parça için nakitim var şu an 5 k gerideyim nereden döner sizce?
asimavii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()denge vardı biraz, sattım. yine takip edeyim. haftalık pivotu (2,63) denedi ama destek haline getiremedi. günlükte golden cross var aslında; 2,20 lerin Altın a inmezse hala çalışma ihtimali olabilir. teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()speklerden denge ye göz atabilirsiniz elimde yok , ondan bir hazırlık var ne zaman gider bilemem ama tahtayı topluyorlar inceden inceden
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bende yoktu, haftalık pivotu (1,63) destek yapmak istiyor gibi durmasıyla almaya başladım @asimavii ve bunu iyi kolladım - speklere ekstra dikkat ediyorum. 1,74 ortalamam.
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()yanlış hatırlamıyor isem adese işlemimiz olmuştu 1.50 lerden
yeterki beklemesini bilmek gerekiyor, çıkmayan kağıt yok
istek hisselerden almad misal zamanında 0.40 a kadar düşen bir kağıt şimdi nerelerde yeterki beklemmesini bilmek gerekiyor
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()öyle, değil mi? portföyde hiç olmadığı kadar fazla spek kağıt var ve dikkatli taşımakla beraber hiç birinden büyük bir şikayetim yok. adese mesela; takip ederek parça parça aldım, gayet iyi gitti.
1BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()Saygılar hocam
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()trendleri bozulmadığı sürece yok , günlük anlık scalp yapacak iseniz doğrudur ama bu kağıtlara yabancı da gerekli . hacim ve alıcı gerek li
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()Hayırlı sabahlar hocam kağıtlardan babalar ve yabancılar aniden çıkınca kötü oluyor inşaallah öyle olmaz bu sefer
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Anladım teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()trendleri yukarı durumda zamanında çıkmayan çile çektiren kağıtlar
şuanda sükse olan thyao 20 tl lerden 7 lere düştüğünde 3 yıllık yatay bir sürecü vardı
Biribip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()HoJam bunlar hep cıkıyormu hiç düşecek olan yokmu?