Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
-1BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Tekniğini beğendiğiniz bir hisse var mı?
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()Teşekkürler cuma bi ralli yaptı hocam iyi geceler
Murataga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murataga ()Sattım hacı halka arzdan almıştım fuzul ve onu düzeltme sonrası çıkış devam edebilir Ytd
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murataga ()Teşekkürler sanada iyi Hf sonları
0BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Teşekkürler elinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Yakın zamanda dolar bazlı Onay için düzeltme olabilir!255-260$ bandına...7970 üstüne atıp kalıcılık önemli, aksi takdirde 294 $ dolar bazlı direnç fib (0.618)
Ama büyük düzeltme büyük ihtimalle 10700 civarından olabilir...
Yatırım tavsiyesi değildir
Hayırlı akşamlar hayırlı hafta sonları dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Borsacı__s_r ()Insallah kardesimm @Borsacı__s_r
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()inşaallah hepimiz tedbirlerimizi almışızdır
Borsacı__s_r için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Borsacı__s_r ()Rabbim beterinden korusun, acimiz henuz gecmedi, galiba gecmeyecek te gecmis olsun orada yasayan canlara :( @Borsacı__s_r
1BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()Malatya'da art arda yaşanan depremler büyük paniğe neden oldu! O anlar kameradaSon Güncelleme: 12.08.2023 17:46Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 1 dakika arayla meydana gelen 4.8 ve 4.5'lik depremler vatandaşlarda büyük paniğe neden oldu. Depreme bir AVM'de yakalanan vatandaşlar panikle kendilerini dışarı attı. O anlar anbean kameralara yansıdı. GEÇMİŞ OLSUN KAARDEŞLER
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hocam sizde ATAKEY var mı ralli yapar mı iyi akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
architect ()Sağolun hocam, teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Murataga ()Düzeltme için tarih tahminin varmı ? Eylül ortası bekliyorum ytd
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sonbahara kadar sabredene iyi kâr bırakacak gibi... ama ekrana bakmak yok, yok sabredemem derseniz bist daha düzeltme yapmadı düzeltme yapmasını bekleyin derim .
Yatırım tavsiyesi değildir
architect için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam Göknur tavsiye için çok teşekkürler ama ben biraz beceriksiz çıktım bu kağıtta. Hafif inişlerde çok sağlam duruyordu, perşembe inişinde cuma sabah benim maliyete gelince biraz yüklüydü de çıktım kağıttan. Sonra da tavana gitti. Şimdiki durumu nasıl diye sorsam gerçi artık girmek çok mantıklı olmayabilir ama?
0BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Teşekkür ederim borcum katlandı borcuma sadık biryim hele ki emeğe olan saygımı zamanla anlarsınız:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben size verdim iki tane borcunuz yok:)
Hatta daha da verebilirim üç tane:))
Minel_Hafsa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Yeni üye olduğum için like hakkım bitmiş size borcum olsun
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkür ederim
Minel_Hafsa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()4 saatlikte negatif uyuşmazlık devam ediyor