Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Nalbantoğulları ()Kardeşim çok seviliyorsun çoook. Nedir senin bu duble hesaplardan çektiğin :)
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Git işine be senlemi uğraşıp duracam. Ne iki çizgisi ne diyorsun? Yorumlarıma bak diyorum yok ona yok buna yok senin derdin mesele çıkartmak sana by by
icardi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()O dediğin 19677-77 zaten geldi geçti bile orası 4h grafikteki tobo hedefi idi yazdım ya demin. Şimdi oradan sarkma sonrası günlükte oluşan fm var eğer çalışırsa ben onu yazdım onunda hedefi 2075 gibi çalışırsa ben sana tepede yazarım. Her fm çalışacak diye bir şey yok bu ayrı bir olay ben öyle tahmin edip alım yaptım kimseyede uyun bana demiyorum benimle aynı düşünen alır düşünmeyen de almaz bu kadar basit. Ne yani düşüncemizide mi yazamayacağız?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ne miladı ya ne diyorsun? 1.5 aydır düşüş sonrası yükselmeye geçiş yerini yazıyorum sana ne miladı? İşine gelmedi dimi? Ben yazdığım her yorumun arkasındayım neyi not alırsan al umrumda değil. Seni bir yerden tanıyorum ama nereden? Yorum tarzın yabancı değil hiç. Bak git kendin nasıl takip ediyorsan et benim ne yaptığımı burada bilen bilir iş arama tamam.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben beni takip edin diye nerede yazdım bir gösterir misiniz? Üyeliğim boyunca kimseye böyle bir yorum yapmadım, onca grafik attım hepsinin açıklamasını yaptım değerlendirmeye layık gören değerlendirir kimseye bir şey diyemem diye yazarım iftira atmayın.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ne diyorsun sen ya? Benim 1.5 aylık grafiklerimi aç bak o zaman da senin gibi dalga geçiyorlardı ben 4h deki tobo hedefini verirken. O zamanda 1580-1610 da takılı kalmıştı ben 1650 hedef verdin dolar desteğini hesaba katmadan sadece ons ile ancak dolarda destek veriş benim verdiğim hedefin dahi üstüne devam etti o zaman alanlar şimdi iyi kâr ettiler ancak ben bekleyecem çünkü takip ettiğim asıl olay günlük grafik dedim gelmişsin atıp tutuyorsun benim her çizdiğim ortada sonuçta ortada. Bu sitemler milleti yanlış yönlendirenlere yapılır sanırım siz biraz karıştırdınız. Eleştiriyi hakedene yapacaksın varsa dediğimizin dışında bir olay gelir yazarsın bende haklısın derim de ben öyle bir durum göremedim?