Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0570 15:55:18
EUR 36.5946 15:55:18
USD 34.5981 15:55:18
ALTIN ONS $2646.8850 15:55:18

Konu: Diplerdeki yükseliş

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Aynı hat üzerinde ilerlerse 2024 yılında en azından 30 dolar ın üstünü görmesi gerekiyor. Tabi ki de hiç bir şeyin garantisi yok ama 2020 senesinden beri izlediği rota bu.
Gümüşte diplerdeki yükseliş devam ediyor ve 22,77 seviyesini yukarı doğru kıracağa benziyor şu ana kadar izlediği rotaya bakarsak 9 ay ve üzeri vadesi olanlar için çoğunu muhafaza edip bir kısmıyla da giriş çıkış yapmak mantıklı görünüyor. Çıkış yapması gecikebilir ama bence beklemeye değer. Bu sene Ekim Kasım Aralık 2024 Ocak Şubat Mart ayında geldiği dip seviyelere bakarak net bir karar vermek mümkün olabilecek diye düşünüyorum. Ancak sürekli bu sayfadan da görebileceğiniz elektrikli arabaların giderek yaygınlaşması v.b. yanısıra kaynağın da tükenmesi gümüşün yükselişini önlenemez kılıyor. 1950 sanayi devriminden sonra 28 centlerden 6 doların üstüne çıktığını unutmamak lazım. Ytd.

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Arkadaşlar 3 4 gündür teknik grafik yükleyemiyorum sizinki çalışıyor mu?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet birde geriye dogru rasyoyu inceleyin direnclerde altindan kademeli olarak gumuse desteklerde de gumusun bir bolumunu altina gecmis olsaniz inanilmaz kar birakmış.

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Siz benden daha tecrübelisiniz, aslinda yatirimlarimi uzun vadeli altina yaptim. Gümüşü bu sene ba? indan beri deniyoruz. Altina göre daha stresli ama daha kazancli.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Cok duşunce genelde fazla bekletmez sonucta bu gibi durumlarda kazandirmadiginin hic bir örnevgi yok belki biraz beklersin ama ben nereye duserse düşsun ful girmem sadece bir kere dolar 18 TL uzerine atak yaptiginda yukari dogru % 95 gümüse girmistim daha yukaridan cikip asagi doru toplayip eksi 15 kurus ortalama ve % 70 gumus elde etmistim baslangıcta % 50 vardı

1BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Benim bankada parite de makas biraz yüksek, yaklasik 1,5 cent. Yükselirken gir cik para kazandirmiyor. Böyle sert düsüsler olursa al satta kazanabiliyorum. Cok düşerse ne var ne yok aliyorum

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bir de ben yukari giderkende alıp geri cikiyorum o da kar getiriyor makas acildiktan sonra simulasyonda bunu yaptim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sizinki de basarı en azindan parcali islem yapmıssiniz dip beklemeden tekrar almışsiniz 20 dolar a çikista en azindan dorttebirini tutsaymışiniz ortalamaniz en azindan 14 dolarin altinda olurdu ama gene de islemleriniz basarilı

1BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Haklisiniz, 20$ dan 26$ a çikişta o hatayi yaptim, yarisindan fazlasini 24'lerde çiktim, 8k dolar i hediye ettik. Kalanin tümünü de 25,50'de satmistim. Bu sefer 25,20'de biraz 20kg kadar ciktim, 24,10'da geri aldim. Strateji gelistirmedikce kar asgariye düsüyor. Ha yine para kazaniliyor, tekrar tesekkürler

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rica ederim insaalah faydası olur diplerdeki yükselisi takip etmeyip elindekine sahip cikmayanın kaybi gercekten buyük. Biraziyla giris cikıs yapana ise hep fırsat vermis

1BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Tesekkürler detayli analiz icin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum