Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
kahveci65 ()Faizi ne için yükselttiler. Sizce dolar i düşürmek için mi süre kazanmak için mi
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgutck ()Hcm mrb bist için danışacaktım kontr Arçelik sasa erdemir astor a 6 aylık yuklu girmeyi planlıyorum ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()dolar da düşüş beklemiyorum. Dolar düşmediği sürece Avro da fazla düşmez.
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Borsada son günlerde cante denen hisseye bulaştım son dört günde 4 taban yedik zararım oldukça fazla bunu kurtarmak için
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bozup ne yapacaksınız?
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Hocam faiz kararı öncesi euro bozmak iyimi kötümü
0BeğenmedimŞikayet
Turgutck ()Hcm borsa için 250 dolar ımı beklemeli düzeltme olasılığı vrmı tren kaçrmı
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Benim biraz Kkm dolar da, biraz borsada.
Turgutck için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgutck ()Hcm gümüş Altın mı mı borsamı
0BeğenmedimŞikayet
sabırlı3509 ()iyi geceler hocam,23,30 direnci kırıldı, yeni yol haritası nasıl olabilir?
0BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()hocam bugün 24,82 üzeri kapanırsa giriş için güvenli kabul edebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
asures52 ()full dolar a geçmiştim sizinle birlikte borsa bana uymadığı için şu anlık bekliyorum tekrar dan gümüşe geçme düşünceniz olursa bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet 23.30 üzerinde kapanış olunca düşüş bitmiş oldu.
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()23.30 kırıldı diyebilir miyiz bu durumda?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()@celik2119 Hocam altın ons için de geçerli mi bu durum daha önce paylasmistiniz