Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Est. ustad hoca falan değilim hemen allta belirttim.
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()ne yonde etkiler
ustat
")
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Endex tam destekte kapattı adamlar her şeyi ayar lıyorlar faiz kararı olumlu yansırsa yukarı olumsuz olursa aşağı tam o noktayayız emin ol :))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()hayırlı bereketli olsun.. bende bist'ten full çıkmak yok.. eldekileri büyük terse düşürmemek ve nakit oranını duruma göre ayar lamak şeklinde yürümeye çalışıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Viop dün gece yesilde kapattı bugunde acilis simdilik yeşil olumlu gibi ama bu faiz kararı baya etkili olacak izleme tarafına geçtim artık.
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()günaydın Halil, ben de takip için düşündüm... yok bende henüz, duruma göre, olabilir..
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Günaydın @Hanım_Teyze emeğine sağlık evet bunuda takibe aldım sk ederim küçük alımlarla devam ediyorum şimdilik bugün piyasa baya bir hareketli olacak gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Hanım teyze sana zahmet birde cante şeysi yapar mısn
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()kırmızı çekiç nerede tam olarak? gece gece başka çekiçler arattırmayalım insana, zaten gözüm dönmüş :'(
hee.. gördüm..15 - 16 gün önceki.. o ters değil ama.. bugünün son mum ters çekiç.. düşüşten sonra geldiği için yükselişe döndürme ihtimali var ama iddialı değilim.
IDOGAN58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
IDOGAN58 ()Hocam yeşil çekiçin karşısında yaklaşık 3 hafta önce kırmızı çekiç var lakin yükseliş devam etmiş. birde ikisindede fitiller ters duruyor onun bi etkisi olabilir mi?
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @deLiogLan_ ne dersin? yükselen trend desteği 63,5 düşeni kırması için gereken 80; diyelim..
4h de pu olabilir ama emin değilim..
günlükte son mum ters çekiç, geri dönüş alameti olabilir de olmayabilir de :)
günlük pivot 67,75