Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Hedeflerim gelmeden satmammm. Ama hedeflerime gelirse parça satmaya başlarım. Sonra isterse aya çıksınlar umrumda olmaz
beyazmelek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bendede lunc var birazda hediye luna sepette belli mi olur
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Yüzde 15 sepetim lunc luna. Sabır bizim işimizzz
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bı deh de Fed de kirbaclayalim artık
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Kalmış son 8 dakika
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Aynen kardeşim. Lunca takildiktan sonra sabretmeyi öğrendim resmen . Iyi de oldu .. panik al satlarla zamanında cok paralar kaybettim.
1BeğenmedimŞikayet
beyazmelek ()bakalım en sabırlı kim olucak :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()50 kuruş iyi para hem sembolik gün doğmadan neler doğar denize felan atmam ben :)
0BeğenmedimŞikayet
beyazmelek ()şans paranı denize at artık dilek tutup :))
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Daha alabilirim diyorsan nakit bırakmışsın. Ben nakit bırakmadım hepsini aldım yatışa geçtim. Pumplayan olursa satıyorum düşüş bekliyorum pumplayanda. Eğer düşmezse başka coinime alttan ekleme yapıyorum. Boğa ya da en azından kısa da buzağı iyi olur...
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bende TL yok nasip bakalm ytd. bi 50 kuruş şans param var o kadar
0BeğenmedimŞikayet
beyazmelek ()benimde bitti alımlarım ama düşerse gene alırım fena olmaz yani :)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Ben alımlarımı bitirdim yaklaşık 2 ay önce. Beklemeye geçtik. Bakalım kısmet belki düşecek ama yeni dip bence olmayacak. Kısada önce 36 sonra 44 e gideceğimizi oradan ciddi bir düzeltmeyle 30 k civarı sonra 90k ya düşe kalka gideceğimizi düşünüyorum tabiki ytd.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()İnşallah dost ben de aynı durumdayim metalden de beter sabr ettik bu kez
0BeğenmedimŞikayet
beyazmelek ()biraz daha düşse güzel olur aslında bir miktar
daha alırdık :) hayırlıs tabii
1BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Sabrediyoruz ama taş olsa çatlardı. Normalde hiç sabırlı değilimdir ama sabrı öğretti bu piyasa bana. Umarım herkes güzel karlarla çıkar.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Batan herseyini kaybeden karı eriyen çok insan oldu sabreden ise çok az kişiyiz nasip
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()İnşallah uçar. Herkes kazanır.
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()3 yıldır alıştım dost :) bağışıklık kazandım aksada üzülmem ama ya ucarsa?
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Ben hiç bu kadar rahat değilim...