Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
emaftermath ()Peki grafiğini paylaştığınız hisseleri mi alıyorsunuz?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hectooor_26 ()Hocam euro beklentiniz nedir, dolar a göre daha mı hızlı yükselir? Sepeti çeşitlendirmek istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
gold52 ()hocam dolar 6 ay icinde 30 tl olsa borsayla dolar cok fark etmemis oluyor sanki tabi dolar 30 tl olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Fırat35 ()Hocam merhaba full dolar ayim çıkıp bundan biste girmek mantıklımı teşekkür.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet dolar ın yükselişi yavaşlayacak bence.
emaftermath için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emaftermath ()dolar ın yükselişi yavaşlayacak mı sizce? Bu sebepten ötürü mü biste geçiyorsunuz yoksa kar ile mi alakalı?
0BeğenmedimŞikayet
azeist ()Yükseliş veya düşüş trendinin devam edip etmediğini teknik analize göre mi belirliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()AB ya da ABD ile kavga edersek olur. O kadar paramız yok, bence artık anlaşırız onlarla.
zelimir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tarzlar farklı oluyor. Ben ortalama 3-6 ay vadeyle giriyorum. Bazen trend devam ettiği için 1 yıl kaldığım da olur.
Sabah alıp akşam satan arkadaşlar da var. Bana göre değil.
azeist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
azeist ()Çelik bey merhabalar, ilk kez borsaya para yatırdım deneme maksatlı ve epeydir etrafımda da duyduğum eregl hissesi satın aldım. Oldukça hareketli bi döngü var borsada. Sürekli alım- satım yerine uzun süreli (mesela 3 ay) beklemek mi lazım borsada? İniş çıkışlara çok takılmamalı mıyım? Cevap verme nezaketini gösterirseniz çok sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
zelimir ()Peki hocam, dolar bazında endeksin tekrar 220 dolara veya daha Altın a gelme olasılığı var mı sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Kızılcahamam006 ()Sizinle birlikte bende eregli aldim çıkış hangi seviyelerde yapalim
0BeğenmedimŞikayet
Eva16 ()@celik2119 paylaştığ8nız teşekkür ederim çelik hocam
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_1453 ()Çelik hocam dövizden mi geçiş yaptınız bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Bimas degerlendirirmisiniz birde
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Teşekkürler hocam.
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu sabah grafik paylaşmıştım. Eregl ve sarky aldım.
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam önceden aldiklarinizi paylasiyordunuz, yine paylaşırsanız seviniriz.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet, scmden önce almaya başlamıştım. Kademeli olarak dolar ları biste geçiyorum.
zelimir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zelimir ()Hocam siz bist e girdin mi?
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Günaydın teşekkürler hocam