Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()altın 1952 dolar 24.36 açıklamasını yapmış varabey . Az öz yazıyor herkesin bir tarzı var diyelim :) anlamadığımızı anladı ki açıkladı . Şimdi ben yarın almayı düşünüyordum ama genel ustaların çoğundan 24 lü rakamlar görüyorum . Alım için yine beklemek lazım sanırım . Ytd ytd
medalist46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()parite ile ilgiliymiş ruble alan satana hayırlı olsun diyelim.
medalist46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Emeğinize sağlık hocam.
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn defnemila usd ruble parite si anlamı 102 den alınan ruble usd ile 87.13 de 1 hafta sonra takas edilecek ytd
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Hocam Açılımı nedir ? Ben anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()102 den alınan 87.13 de 1 hafta sonra ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Üst limit ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()5a1 97 sonra 70 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()4c 5a1 5c son ytd
Tunahan_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Kuzey yönlü diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sadece usd için söyleyebileceğim 5a1 de olduğudur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()usd TL grafiğin varsa inceleme şansım olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()usd TL nin 5a1 ve 5a2 oluşumu tamamlanmadan tl bazlı graf oluşumu yok brent ve usd TL faktörü var ytd
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()TL bazlı çalışman varmi
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Eline sağlık dostum