Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeşim yanlış kişiye yazdınız sanırım benim borsa grafikleri ile pek işim olmaz.
Kızılcahamam006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kızılcahamam006 ()Hocam ereğli uzun vade iyimi yoksa thyao mu ikisinin arasinda kaldim
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eski bir grafik bir konuyu açıklamak için attım güncel değil yani. Düşüş ya da çıkış konusunda son yazdığım yorumlar geçerli halâ. Hayırlı geceler…
Kızılcahamam006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kızılcahamam006 ()Mrb hocam at nalı formasyon grafigi gördüm ama sonuc olarak aşağı mi yukari mi anlamiyorum grafikten
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eski bir grafik bir konu açıklamaya çalışıyordum onun için paylaştım güncel grafik değil yani. Şu an düşme diye bir durum yok bence. Daha önce paylaştığım bilgiler geçerlidir halâ. Hayırlı akşamlar…
Greenblue35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Çok sağolun iyi akşamlar…
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Kusur yok estağfurullah . Fırsat buldukça giriş yaptığımda sizi görünce mutlaka yazıyorum. Sizde Allah'a emanet olunuz iyi akşamlar.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Şükür iyiyiz yaramazlık yok. Ben unutmuşum 2 hafta önce de yazmışsınız ben daha fazla oldu sandım kusura bakmayın. Fazla zaman olmuyor ara ara giriyorum demiştiniz sanırım yine aynı devam ediyorsunuz arada bir giriyorsunuz herhalde. Neyse sağlık sıhhat yerinde olsun gerisi önemli değil. Kendinize iyi bakın Allah'a emanet hayırlı akşamlar…
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Ewet takipteyim sizi teşekkür ederim siz nasılsınız
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim Burcu hanım. Siz eskilerdensiniz bu grafiği paylaştığım zamanları bilirsiniz belki. Uzun zaman oldu görüşmeyeli iyisiniz inşallah?
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Emeğinize sağlık teşekkür ederim Kerim bey