Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@BLUE3
Dolar, Ana Yükselen Trend içinde, İkincil Alçalan Trenddedir.
sanırım bir yanlış anlaşılma var, düzeltmek istedim.
Bknz alt yorumum.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@nilgüneuro
Aşağıdaki Dolar Grafikleri ve yoruma ben güveniyorum.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@hepyekte
Dolar konusundaki düşüncem alt yorumumdadır,
ve bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
inci1980 ()Temel bey sizin arkadaşlarınız görmezden gelmiş olabilir . Altınla ilgilenmediğim için altın grafiklerinize zaman zaman meraktan bakıyorum USD yorumlarınızı okuyor ve öğreniyoruz şimdi siz beni tanıyor ve sizi dikkate almadığımı söyleyemezsiniz yani lütfen grafik ve USD yorumlarınızı Devamını görmeliyiz.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()2 gün önceki alt yorumuma, bir kaç defa kısayol oluşturmuştum,
beni yakından tanıyan arkadaşlarımın bile bunu görmezden gelmesi beni üzdü,
demek ki neymiş, artık başkalarının işine karışmamalıymışım,
ben dersimi aldım ve ona göre hareket edeceğim bundan sonra : (
Dolar için bknz alt yorum.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@fenomen_06
DOLAR için bknz alt yorum1
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()ilgilenenler için;
DOLAR için bknz alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()günlük grakikteki hocam
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()Hocam bir sey sormak istiyorum macd çizgisi siyah olan 0. 0009 rakamını kesen siyah çigi uzerinde üste ve alta giden küçük çizgilerin olduğu yer dimi ustad
1BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()üstad teşekkür ederim ben ons değerlendirmeni okuyordum grafiklerini öğrenme adına defalarca kontrol ediyorum çok yaralı teşekkürler büyük üstad
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()alt yorumumdaki Dolar paylaşımım sitede görülüyor mu ?
kimse yorum yazmayınca, görülmüyor endişesine kapıldım.