Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0531 05:17:45
EUR 36.6230 05:17:45
USD 34.7452 05:17:45
ALTIN ONS $2646.9850 05:17:45

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
dolar 5 gün önce 2.90770 - 2.85899 arasında GAP (boşluk) yaparak ED 2.75785 değerini görmüştü,
Fiyat, grafiklerde oluşan bu boşlukları sevmez ve er yada geç bu boşluklar dolar,
sonuç olarak, cuma günü EY 2.93025 görülmesi ile 5 gün önceki boşluk dolmuştur,
Şu anda Dolarla ilgili algı, genellikle dolar yükselişinin devam edeceği şeklindedir,
Ben aynı düşüncede değilim ! OLUMSUZUM...
Sebebi ise Haftalık Grafikteki MACD göstergesinin SİNYAL çizgisini
4 hafta önce aşağı yönde kesmiş olmasıdır.
Grafik üzerinde görülen, 2.88595 değeri çok önemlidir,
Fiyat 2.88595 üzerinde kaldığı sürece, 2.95195 ve 2.98738 görülme olasılığı var ise de,
ben bunu zayıf ihtimal olarak görüyorum,
Fiyat 2.88595 Altın a indiğinde tekrar düşüş kanalına girmiş olur,
ALIM ve SATIM STRATEJİLERİNİZİ kendi özel durumunuza göre kendiniz oluşturunuz.
AL, SAT, TUT yorumum yoktur.

DOLAR 20151108 W Haftalık Grafik,

DOLAR 20151108 D Günlük Grafik,

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@BLUE3

Dolar, Ana Yükselen Trend içinde, İkincil Alçalan Trenddedir.
sanırım bir yanlış anlaşılma var, düzeltmek istedim.

Bknz alt yorumum.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@nilgüneuro

Aşağıdaki Dolar Grafikleri ve yoruma ben güveniyorum.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@hepyekte

Dolar konusundaki düşüncem alt yorumumdadır,
ve bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

inci1980 ()

Temel bey sizin arkadaşlarınız görmezden gelmiş olabilir . Altınla ilgilenmediğim için altın grafiklerinize zaman zaman meraktan bakıyorum USD yorumlarınızı okuyor ve öğreniyoruz şimdi siz beni tanıyor ve sizi dikkate almadığımı söyleyemezsiniz yani lütfen grafik ve USD yorumlarınızı Devamını görmeliyiz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

2 gün önceki alt yorumuma, bir kaç defa kısayol oluşturmuştum,
beni yakından tanıyan arkadaşlarımın bile bunu görmezden gelmesi beni üzdü,
demek ki neymiş, artık başkalarının işine karışmamalıymışım,
ben dersimi aldım ve ona göre hareket edeceğim bundan sonra : (

Dolar için bknz alt yorum.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@fenomen_06

DOLAR için bknz alt yorum1

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

ilgilenenler için;
DOLAR için bknz alt yorumum.

0BeğenmedimŞikayet

dolaralırım ()

günlük grakikteki hocam

0BeğenmedimŞikayet

dolaralırım ()

Hocam bir sey sormak istiyorum macd çizgisi siyah olan 0. 0009 rakamını kesen siyah çigi uzerinde üste ve alta giden küçük çizgilerin olduğu yer dimi ustad

1BeğenmedimŞikayet

dolaralırım ()

üstad teşekkür ederim ben ons değerlendirmeni okuyordum grafiklerini öğrenme adına defalarca kontrol ediyorum çok yaralı teşekkürler büyük üstad

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

alt yorumumdaki Dolar paylaşımım sitede görülüyor mu ?
kimse yorum yazmayınca, görülmüyor endişesine kapıldım.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum