Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
4BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim bol ve bereketli kazançlar dilerim kayda aldım
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben gümüş 26.135 usd ye giderken bir çanak oluşumu var bu da bizi 27.7 usdye götürebilir demiştim. Fakat eklemiştim bu kadar bariz görünen bir çanağı tüm dünya görüyordur ve bize yedirmeyebilirler. Haftalık düzeltmeye yakalanmayın diye de uyarmıştım. Nitekim öyle de oldu ve sert satışlar geldi. O zamanki hedefim devam ediyor 26.22-26.95 kirilimi sonrasi 27.7 usd beklerim. Ancak sonra sert bir satış gelir muhtemelen. 27.7 usdye nasıl gideriz oradan ne kadar satış yer bilemiyorum. Ama beklentim bu. Düşe kalka gidecek yarin belki arada 23.4-23.6 usd araligina bir kontrol çekebilir sonra yol yine yukarı.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Yarın tdi öncesi 23,55 e kadar düşme ihtimali var mı evet doğrudur var ancak fakat ama lakin her halükarda 22,68 de düşüş bitti ve düşe kalka düşe kalka yeni zirveye gideceğiz. Bu minvalde olası tepe için tek rakam verirsen sevinirim arkadaşım. İhtimaller arasında benim de üç beş farklı rakam tespitim var ve oyumu 27,73 ten yana kullandım.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bende rasyo 74.5 altin onsta yeni zirveye yani 2081 usd nin geçilmesi ve gümüş onsta da 28 usdye yakın bir hedef baki hala. Önce deneyipte kiramadigi ve bana göre güç toplamak için indiği 26.135 usdyi test edecek. Sonra 26.95 usd akabinde de 28 usdye yakın bir değer. Fakat bu öyle kolay gelmeyecek. Nasıl ki 24.636 usdyi kırmaya gücü yetmedi ve 19.9 usdlere indi şimdi de aynısı oluyor. İşin kötü yanı bu hareketler birkaç aya yayılan ve tepeden satip alttan alamayan terste kalan gümüş yatırımcısını ciddi bezdiriyor. Hoş değil tabi 26.135 usdden 22.68 usdye kadar ons bazında neredeyse %15 sermayeden yemiş bir yatırımda kalmak. Ancak çıkışı sancılı olacak gumusun. Şimdi buradan da düşebilir mesela bilemiyoruz 50-60 cent satış yese moraller bozulacak ancak bu geri çekilişler güç toplama maksatlı olarak kalırsa üzülmemek gerek. Bugün güzel yükseldi yarın tdiyi düşürmek için bahane olarak kullanabilirler. Dikkat olsun arkadaşlar. Önden yukarı çekip veriyi düşürmeden bahane olarak kullanabilirler. 26.22-26.95 ve nihai olarak 28 usdye yakın bir yer biraz uzun vadeli beklentim var.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Mümkünse senden de olası tepe rakamı bekliyorum arkadaşım.