Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
×OĞUZ× ()hocam sımdı senden bahedıyordum nasılsın nerelerdesın
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Merhaba hocam. uzun zamandır değerli gümüş yorumlarınızı göremiyorum. Rica etsem düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()merhaba arkadaşım mümkünse rakam alabilir miyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()18 gelecegını ben de sabmıyorum ama 21.70 de yarı sepet yaparım sonra ense yaparım dibi kim bulmus kı bız bulalım 22 lerde de sembolık az kademe alım yapmak gereklı genelde dususlerde daha düşecek dıye alınmıyor sınra keske alsaydık dedirtir bu meret. gece asyalılar bunu daha satar sabah alım fırsatı verır ınşallah ozellıkle 11 den sınra en gec 15 den sonra tepkı alımı gelebılır uydurma saat bakmayın bana istatstık saatlerım gunlerım bunlar ytd
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Hayirlı akşamlar olsun, teşekkür ederim.
Evvela 22,85 dolar Altın da günlük ve haftalık kapanış gelirse muhtemelen 21 dolar da gelir. Zaten an itibariyle bulutun altına da indik ve bulutun rengi de kırmızıya dönüyor.
Gelmemesi durumunu da göz önünde bulundurarak buralar parçalı alım yapmaya müsait yerler demiştim. Tabi alıp almamak herkesin kendi tasarrufundadır.
Şimdilik beklemek ve görmek en doğrusu bence.
Düşene dokunmayalım. Sat sinyali devam ediyor.
Al'a döndüğünde yazarım burdan müsait olursam.
Bol şanslar..
Barış55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Hocam gözünü seveyim ne 18 i daha nereye düşecek bu
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Eyvallah dostum.
21 dolar ın altını göreceğini sanmıyorum:)
Ayrıca, bu makaslarla nasıl alım yapacaz o da ayrı bir soru işareti)
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Barış55 ()Ve Aleykümselam hocam. Hayırlı akşamlar. İkinci hedefin gelmesi nelere bağlı. Gelmezse nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz. Teşekkür ediyorum...
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Tebrıkler krdesım 21 şerde ben de full gorerım terse dusersem en fazla 18 e duser:)
2BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Cümleten Selâmünaleyküm Dostlar..
7 gün evvel paylaştığım Alt yorum ilk hedefim 22,85 $ geldi.
Ikinci hedef gelecek mi bakalım?