Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Tepkisiz düşüşte el surmemek gerek. Ancak mevzu bir yerden dönecek. Zamanı ve yeri belli değil. Rasyo şimdilik düşüyor. Rasyo 83 altı olur da gümüş 23.44 altin onsta da 1960 usd nin asagisi gelmez ise en kötü bir tepki gelir. Ancak rasyo 83 üzerinde kaldıkça gumuste 23.44 aşağısı demek düşüşe devam demektir.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Abi yarın tatil değilmi
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Mal feryat fıgan edilirken alınır coşkuda satılıt. Cuma gunlerı gumusun feryat gunlerı olmustır cumayı beklerım alım için salı sosyete pazarımız ıle cuma yer değiltirdi bakarsın yarın cuma pazarı sosyete pzarına dönüşür bılemeyız kısmet:)
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gumuste 21 usd li değerler sakat. 21.4-21.5 arasi soyle birkaç yıllık destek hattı var orayı kaybettiği an 1-1.5 usd en az düşüyor. Üzerinde kaldığı sürece de tekrar yukarı gidiyor. Oralar bence fazlasıyla tehlikeli. Güvenli olan gumusun 22.8 usd hadi en kötü 22.5 usdnin aşağısına gitmemesi şimdiki düşüşlerde. Hocam gumusun dip arayışı biter sizin bitmez sanırım:) İnşallah alım verdiğinde daha aşağısı gelir diye kacirmazsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()22.40 Altın vuruş yapabılecekmıyım bakalım dıbın dıbı 21.50 oraya da mermi ayırırız:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bankalar hepsi aynı.(
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Teşekkür ederim 113 bin para vardı biliyorsun ben uzun vadeciyim aldım bekliyorum düşerse toplayacağım 65 bin var ama nkolay bankası açılmıyor
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()alımlarınız bereketli olsun.. normalde olması gereken rasyonun oradan hızlıca düşmesi ama bekletip duruyorlar.. ne yukseliyor nede düşüyor. bu grafikte senaryo çok. net bir durum yok.. sizi yanıltmak istemem... günlük grafikte en üstki bir tane altta bir tane üstte mum fitili var o fitiller orjinal ise gümüşte düşüş devam eder... o fitiller orjinal değilse 23,2 takip edelim oradan dönme ihtimali var..
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Hocam merhaba piyasa analizi yapar mısın ben dünden beri alıyorum fikriniz benim için onemli
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Erken zararkes yapilmadikca beklemek harici opsiyon yok. Gümüş fazla kaçamaz. Sadece banka batışı değil gümüş daha 20 usd lerde takılırken en son biri yazdı 22 usdleri unut artık. Bu sene bile zor dedi. Ben daha fazlasının daha kısa sürede geleceğini düşünüyordum. 26.2 usdler 1-1.5 ayda geldi neredeyse. Haftalık grafiğe bakarsak 19.908 usddeki dibi kirmadigi sürece bile yukarıya gidecek gümüş ons.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben yenı aldıgımdan yol yakınlen döndum gecenkı alısımda 24 lerden 20 lere kadar satmadım. bankalar batmasaydı dönmeyecektı de 24.90 larda kar ıle gonderdıkten sonra 25 lerde cıkamadıgını gordum ce yemleme yapıyorlar doye yenı alım yapmadın ılk dun yaptım onu da bugun sattım:)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Kalsın o alınan benim için sıkıntı değil. Beklemeyi biliyorum artık. Şimdiye kadar bekleyipte zarar ettiğim olmadı. Zararına dolar a geçince bu kez o gümüş ile habire işlem yapıp zararı çıkarmak için yine yanlış yerlerden alım yapma dürtüsü oluşuyor insanda. Gerek yok o yüzden. Kalanlar ile doğru yerden alıp beklemeye geçeceğim. Rasyo 83 değerinin aşağısına düşmedikçe onslar dönüş yapmayacak görünüyor. 85.5 hala hedefte.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yukarılardan alıp ortalama dususurum çogunluk dolar mermisi var hala:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()grafiklere bakmadım. ama dolar ile aldın ise dxy yukarı gidecekse gümüşten daha dramatik olabilir..)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()%10 gumus ile Kendını gumuse baglı hıssetme dostum dun yuzde 20 ye yakın aldım bugun elden cıkardım dun aldıgıö kron ve yenı zararaına satmadım onların dususu dramatık olmuyor