Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Aynen kral idolum rüzgar nereye biz oraya formasyonu devrede gerekirse short yoksa normal mod long devrede
Amac ne yükseliş ise genel piyasa geçici shorttan zarar gelmez
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Long short anlık günlük devam zaten kral
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Dime öyle yaw :) selalecileri doldurcan siteye:)) ben longcu oldum pepe hariç:)) arada pepe ye short giydirdim; ))
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Bi 23.. kusurlar gelsede full long bassam:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Mersi janum kral idolum
iost didin takipte woo didin takipte ape ve lina da takipte
Gerisi btc de 27000 aşağısı yapmazsa ufaktan yükselişler devam edebilir altlarda ısınma var sankim
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Bereketli olsun kral idolum
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Unfi long var yüklü uçuşta; )
Xrp devam rose devam stoplu long takipte üçer beşer tetercik )
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()O kadar saf fazla olursa hocalar çıkar piyasaya; )) nerde bu hocalar
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Abd si avrupası alayı saf tutacaklar safff:)))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()İki saf biz varız yiter idolum; ))
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Abi xrp almak için saf tutucaklar :)))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bereketli olsun kral bende pepe ve xrp den 3 beş aldim çaylar benden:)
Rose ve unfi (demirbaş xrp) long devam spotcu gibi oldum ben indikce alıyorum artınca satmıyorum)
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Eyvlh idolum bereket versin sabahtır 5 dolar ı 27 dolar yaptim. az olunca kafa rahat:)))