Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()İkinci el araba fiyatlarının sıfır fiyatlarının üzerine çıkmasına engel olmaya çalışacaklar diyor.
Türkçe açıklaması: Sıfır araçlar artacak, ikinci el araçlar da artacak. İkinci eller sıfırı geçmeyecek.
Sprboy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sprboy ()Dün milligazete web sayfasında araçların %40 düşeceğinden bahsediyor okundunuz mu hocam nedir yorumunuz?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()@celik2119 hocam 2 yıl önce imarlı arsa almıştım, o dönem sıfır polo fiyatınaydı, şimdi satsam sıfır t- roc geliyor, tutsam seneye audi Q3 alabileceğim sanırım :) aksi bir durum olmazsa tabi.
0BeğenmedimŞikayet
Sprboy ()Teşekkürler hocam değerli bilgilerinizi paylaştığınız için
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()İkinci el Araba fiyatlarının artmasının 2 temel sebebi var.
Araba satışları azaldığı için daha az sıfır araba gelmesi.
Enflasyon artışı sebebiyle arabanın yatırım aracı haline gelmesi.
Enflasyon düşerse, ya da insanların alım gücü artıp çok araba almaya başlarlarsa ikinci el araba fiyatları düşer.
Siparişleri internet üzerinden alırlarsa sipariş verip arabayı alan üzerine 100 bin ekleyip sarı siteye koyar. Çözüm olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Sprboy ()Araba firmaları bayileri kapatıp internet üzerinden sipariş alacaklarını duyuruyorlar. bu ikinci ele olumsuz yansımaz mı
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gram altın ve borsa değerine göre hareket eder. Ana etken Gram altın dır.
gram altın artınca AltınS1 artar.
Borsa artınca altıns1 düşer.
bulnes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bulnes ()Üstadım Altın S1 alımı mantıklımıdır? Ayrıca bu Altın TL ye mi göre mi hareket ediyor yoksa Altın Ons a göre mi?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Artmaya devam eder.
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Kalan TL ile usd alamiyorum makaslar çok açık :(
0BeğenmedimŞikayet
Sprboy ()Çelik hocam ikinci el araba piyasası için öngörünüzü çok merak ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()usd kalmayı tercih ederim.
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Çelik hocam sizce şuan kur korumalıya gecilirmi ben biraz bistteyim ama çoğunluk TL ve usd
0BeğenmedimŞikayet
ibo4 ()Şimdiye kadar düşmeyen nasıl düşecek her ikisinde cıkar değişirse güven verirse düşüş başlar MB bağımsız olunca
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Ptesi gumus 20 tl mi.. makaslardan hic kimse bisey alamadi da hocam
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüş 20 tl olur bu sene
Şahin__eymen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahin__eymen ()Hocam dolar yükselirse gümüşe etkisi ne kadar olur.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Önce biraz daha yükselip gerçek değerine ulaşır. Sonra bir süre sabit kalır. Düşüş beklemiyorum.
Fatihlll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()@celik2119 Hocam iyi günler yönetim değişikliği olursa dolar düşüş olabilir mi sizce