Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()3000 değil 5000 diro
yıley için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sana çok sabrettim ama beni zorladın mübarek git işine diyor ve sana engeli memnuniyetle kullanıyorum artık
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Off ya yeter her şeyi sen diyorsun. Demedin mi benim için 2020-25 önemli diye? Ne diye bana rakam veriyordun o zaman osn la alakalı? Sen normal misin? Fikir alışverişi yapalım dedik ama berbat ettin ya! Tamam kardeşim sen istediğin gibi takip et ister ons ister gram neyi nasıl istiyorsan öyle yap ama lütfen benden uzakta yap seninle frekans uyuşmazlığı oluşmaya başladı sevmem böyle daha fazla uzamasın tamam.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeş hep kaçamak cevaplar veriyorsun bak olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bir şey demedik bizde sana zor o bölgede kapaması bize göre dedik bi tahminde biz yaptık o kadar. Hem sen ons dedin gram mevzusu geçmedi ki orada?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Neden grafik atmıyorsun yetki de var sende?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Önde çok sol var sen tarih bakamıyormusun ne kadar zor bi tarih vermek
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben yellen mellen bilmem kardeşim benim işim teknik grafik
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Senin 2020-25 kapanışı olmadı. Dedim sana o seviye zor diye
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Çekilecek uç noktanın tarihini ver dedim yorum düşmedi mi sana? Tarif ile anlamadım tarihi ver uçları bulup çekelim bakalım nereyi anlatmaya çalışıyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bunlar kısa vadeli bir çoğu eğitim ve örnek çalışmaları bir çok defa belirtiyorum zaten. Kalkıpta 2010 dan 1950 lere indirmez seviyeyi zaten ama formasyonların çalışma şeklini göstermesi açısından faydalıdır. Grafik ne kadar alt grafik ise çalışacağı seviye o kadar kısa aralıkta olur üst grafiklerde ise bu fm çalışma aralığı fazla olur. Grafik işiyle uğraşanlar bunun böyle olduğunu zaten bilirler. Neden böyle bir çıkış yaptın anlamadım?