Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Grafikte o 1030degmemismi bakbakim, ayrica tebrik beklerdim senden bu platin ons 1070lerdeyken analizin 1033lere gelecegini yazmak , oraninda saglam bana gore oan icin alti olmadigini yazmak herkesin cesaretinde degildi ama ben bu cesareti gosterdim... hak yiyosun abi
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()dosdum platin 1103 kesin görür. eğer düşüş olursa makasına bak kurtarırsa gir bence
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben yazdım geçen haftalarda 1048 usd yi kırmadığı sürece yönü yukarı çevir ecek. 1035 usdlere düşürüp korkuyu verdikten sonra yükünü almış. Şimdi 1086 usd karar yeri olur. Oradan gidebilirse 1105 usd yapabilir. 1134.76 usdyi de kırarsa yeni tepe gelir. Ben platinin yabancısıyım ama yabancı olan biri için bile al veriyorum diyordu. Bir de malum bankada platin al satı var mı diye bakamadım. Kuveytte makası tek düzgün platin kalmıştı nerdeyse oraya da girmiyorum bir süredir. Kısmet değilmiş. %4 yükseldi kısa sürede. Fena olmazdı alım yapılsa.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben de almadım 1055 de @Asiii_ bekledim abı 1030 da alıcaz dedi kandı almıs soylemıyor yaktın beni asi:)