Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0474 07:49:15
EUR 36.3238 07:49:15
USD 34.6572 07:49:15
ALTIN ONS $2639.7650 07:49:15

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Altın onsta da tarihi zirve geldi. Daha bir iki hafta önce tarihi zirve zor da olsa denenebilir. Gümüş ons tekrar 26 usd üzerine gidebilir demiştim. Ancak bir kardeşimiz gümüşü aylar önce sattı diye Altın da zirveye de gümüşte tekrar yükselişe inanmadı. Durum ortada. Piyasada olmaz diye bir şey yok. Satış yaptınız diye piyasa size daha aşağıdan mal verecek diye bir kaide yok. Ben 25.38 usd gibi sattım nerdeyse 80 cent yükseldi ve hala alamadım mesela. Gümüş onsta artık 24.8 usdnin altın onsta da 1981 usdnin iyi bir destek vazifesi görmesini bekleriz. Bu desteklerin kırılımı bizi aşağılara açık hale getirir. Altın onsa tarihi zirveden bastılar. Gümüş onsun 26.22 usyi kırması durumunda altın ons o tarihi zirveyi de aşabilir. Gümüşte alımlar gelmeyince altın onsta da geri çekilmeler yaşandı.

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Gümüşün gidemediği veya gitmediği yerde altın onsta gidemiyor açıkçası. Mesela onsların zirve yaptığı dönemde gümüş altın rasyosu diplere gitmiş. Gümüş rekor kırdığında rasyo da dip rekorunu kırmış. Yani rasyo gümüşe döndükçe gümüş yükselmiş. Aynı döneme bakarsak altın onsta bu sayede rekor kırmış. Yani bence çokça bilinen aksine gümüş yol aldıkça altın da yol alır gümüş baskılandıkça altın onsta da sınırlı ilerleme olur. Bazen onslar yükseldiğinde altın onsun daha fazla yükseldiği oluyor ancak gümüş yükselmeyince altın onsta da geri çekilme oluyor. Akabinde gümüş yükselişe geçip altın onsla arayı kapatıp altını da yukarı çekiyor. Yakın zamanda birçok kez bunu yaşadık. Altın ons yükseldi gümüş durağana bağladı hatta dedik altın ons giderken bu niye gitmiyor. Gümüşte durağanlık devam edince altın da satış yedi sonra gümüşe alımlar geldi ve altını da yukarı çekti. Ons zirveleri hep gümüşün de zirve altın gümüş rasyosunun dip yaptığı dönemlerde gelmiştir. Altını 2000 usd üzerinde kalıcı tutmak istemez piyasa bu sebeple de gümüşü satarak altını da düşürür.

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Ben gumusün altına baglı oldugunu düşünüyorumhocam altını n gumuse baglı yukselip dustugunu duymadım hiç. once altın cıkıyot sonra rasyo duzeltmelerı gelıyor aktın hep öncu oldu. Gumusun ekstrası sanayı metalı olması ekonomıler yerıne oturursa yesıl enerjı nedenıyle gumuse talep artıp fıatı ılerıde 30 dolar ları gececegıne ınanıyorum. yanı gumusun gelecegı parlak gotuuorum sahsen bı handıkapı sert hareketlerı olması

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum