Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Hayırlısı olsun bizimkiler tahmini veriler hepsi gerçekleşecek olsa zaten köşeyi dönmüş olurduk. :) saygısızlık olmadan mantık dışı aşırı abuk subuk rakamlar olmadan her türlü düşünceye görüşe saygı duyarım. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına da yapmamaya özen gösteririm. Hata belki olur ama kasten kimseye sataşmam. Karşıt görüşte de olabiliriz sıkıntı yok görüşler tahminler illa ki aynı olacak diye bir kural yok. Hangi analizin daha iyi ya da etkili olduğunu zaten zaman her daim gösterir. Saygılar kardeşim Allah'a emanet ol her daim fikir alışverişine açığım karşılıklı saygıyı bozmadan. :)
Amatör_r_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Ben nacizane görüşümü diyeyim kademe kademe yükselecek bu rakamlar da küçük olacak.. lakin bankaların makas durumları sakat
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Neyse ben ara vereceğim kardeşim dediğim gibi 2005 civarları takibimde olur gerileme hareketlerinde şimdilik. Üstteki hedefi de yazdım formasyon çalışırsa eğer. Fikir alışverişi için teşekkür ederim saygılar…
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Aynen kardeşim aslında sürekli paylaşım iyi değil arada bir yapmak gerek ana grafiği atıp beklemeye geçmek gerek ancak fazla stres yapıp hemen çıkacak yada düşecek sananlar oluyor ani hareketlerde yukarıya ve ya aşağıya olunca bende güncelleme yapıp anlık seviyeleri yazmak için biraz fazla grafik atıyorum yapmamam gerek aslında.
1BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Anladım.. genelin bir parçası olarak örnekleme yapion.. teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()4h deki formasyona bak bi istersen şu an onu takip ediyorum. Alt grafiklerde olanlar çok önemli değil resmin büyüğü önemli. Örnek olması için atıyorum kısadaki formasyonları genelde yoksa önem açısından çokta önemli değil alt grafikler.
1BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Sayı gelmiş Zaten yukarı ufak sıçrama on beş dakika
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Neden pişman oldun?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeşim kusura bakma başka bir yoruma cevap veriyordum beklettim. Teknik olarak gördüğümüz noktaları çizip atıyoruz takibe alıyoruz ama her daim çakışacak diye bir kural da yok bazen teknik olarak net bir formasyon da olsa tutmuyor çalışmadığı zaman da oluyor normaldir ama bizim işimiz de teknik olarak takip etmek çalışıp çalışmaması bizim elimizde olan bir durum değil. Uzun zamandır takip ettiğim direnç hattı ilk defa bugün kırıldı mesela ama bakalım üstünde kalıcı olacak mı? 2004-2006 seviyesini alta atarsa yine direnç hattının Altın a inmiş olur yok oradan dönerse orayı destek yapmış olur bakalım ne yapacak? Saygılar…
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Üçgen boyu konusunu yazdım pişman oldum on beş dakikalık diye gördüm.. tatmin etmez
1BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()İyi senaryo çizersek üçgen boyu kadar kademe kademe yukarı gider
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Düşen kama yukarıya kırdı ancak retest onayı alamadı deneme başarısız oldu tekrar dener mi bilemem
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Burası iptal