Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
kaan6606 ()Tekekurler
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Allah razı olsun. sende Allaha emanet ol.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Tamam gardaşım Allah a emanetsin
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İyi bayramlar gardaş. insallah güzel olacak . Rasyo yarın bakalım ne yönde bırakacak onu izliyecegiz. ytd
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Daha erken satış için grafikleri takip ediyorum dostum. Oncelikle ons 25300 üstü tutunması şart ve oradan tekrar 26 gelecek. Bu kez 26.06 kırılımı olacak mı onu ozliyecegiz. Gram ons 2000 üstü tutundukca 2020 sonraki hedef 2070 olacak. ytd
kaan6606 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hayırlısı olsun, hayırlı bayramlar. Az daha sabır meyveleri toplayacağız inşallah. ytd
Hacı_Cemil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Hayırlı bayramlar ,
Bende full beklemedeyim 2 ayrı bankada benim gümüşler acelem yok en son 12.43 olduğunda dolar dan 12.80 civarından aldım fırsat buldukça ekliyorum. Buralardan 15 li rakamlardan almak şu anda beni korkutuyor. Benjoyu nöbete diktim . gerektiğinde kıymetli madenlere donusturuyorum. Hepimize hayırlı bayramlar olsun
0BeğenmedimŞikayet
kaan6606 ()Sa h bayramlar hcm satış hedefiniz kactir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Evet aynen düşüncene iştirak ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Devam ediyoruz sabır la dostum kısa vadede bir şeyler bekliyorum gümüş bey den iyi bayramlar iyi tatiller gardaş
0BeğenmedimŞikayet
Melike_03 ()Hocam ons gümüşle full devamm
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Devam dostum bu zaman değil satmak sabretmek zamanı. ytd
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Aynen devam ...
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hadi hayırlısı dostum
Neco42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neco42 ()Full gümüş beraberiz