Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Teşekkür ederim gönlü güzel insan can kardeşim.
Hepimize bereketli olsun.
peace35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Rica ederim hocam.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()teşekkür ederim arkadaşım cümlemize inşallah
peace35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()teşekkür ederim arkadaşım. benim de elimde hiç gümüş yok. malum makaslar yüzünden bir bıraktım pir bıraktım
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
peace35 ()Usta kolay gelsin bereketli olsun.. saygılar @HÜMANİST_
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yok yok hocam biliyorsunuz . bilenede hakkını vermek lazım. simarmakta ihtiyaçtır. bildigine karşılığını vermekte erdemliktir güzelliktir. Allah razı olsun. bu arada elimde hiç gümüş yok illa olacakta söylenecek diye bir kaide de yok hocam. saygilar.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Bem alım yaptıgımda yazardım cıktıktan sonra yazmanın anlamı var mı dostum?
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()teşekkür ederim arkadaşım inanın bana bildiğimden değil keşke bilsem sadece hayal ederim ben ve bazen tutar bazen tutmaz
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hümanist arkadaşı tebrik etmek gerek yılmaz bey noktası virgülü rakamı bildi ordan döndü şimdilik. iner inmez mesele değil ama biliyor
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()bereketli olsun kardeşim . sen işini bilirsin vesselam
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Gelirse iki parça daha alırım. sikunti yok.
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Evet takip ediyorum teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()bereketli olsun kardeşim. 25,03 üstünde durup durmaması çok çok önemli ancak aslolan 25,33 e kadar çıkarsa işte o vakit çarşı karışır yeni çıkış kanalı açar düşüşü iptal eder. 25,03 üstünde satış ideal olur hayali benim kararı tabiki senin
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Tekrar aynı yere gelebılır
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()0.7945 den 4 parca gömdüm. Bakalım nereye gidecek.
2BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Kısmet artık.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Vaha var kardeşim şayet gelirse tabi. Orda Altın vuruşu yaparsın artık t hü
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Terste kalmam sorun değil aldığım gümüş kârların bir kısmı ile aldım. Altin vuruş yapmadım daha.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bişey değil kardeşim ama böyle düşüş rakamları gelince terste kalanlar için üzülüyorum. Bu işin raconunda var malesef terste kalmak. Kademe ve sabırdır herşeyin başı. t hü
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Rakamlar geliyor eline sağlık kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()karşımızdaki gümüş ons arkadaşım. ne zaman neyi yapacağını asla bilemeyiz. Ben muhtemel tepki yerlerini üç aşağı beş yukarı yazarım. giderse düşerse kanalını da yazarım. gerisi artık kişilere özel. şimdi mesela 24,71 den tepki aldı mı aldı. 25,03 e kadar bir kanalı açık. gider mi gidebilir. velev ki 25,39 a dokundu işte o vakit 26,08 i tacize gider. 10 pips makas ile işlem yapanlar için günülk çorba parası çıkartabilme derdindeyim. Özellikle de belirtiyorum zaten risk eçermekle birlikte diye. t hü
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Düşüş yenı basladı 24.71 ile bırakırlar mı ?