Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Arkadaşlar söylendiği gibi iki rakam arasında bugün gel git yaptı.24.600 ile 25.300 arasındayız. insallah 25.300 üstü kirilim olur. grafigi ve geçmiş yazdıklarımı inceleyin. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dün detaylı paylaştım dostlar. İse geçiyorum sürekli mesajlar geliyor cevap vermeye çalışırım. Gunus ons 25.300 ile 24.600 arası git gel yapıyor. Gunluk kapanış göreceğiz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aleyküm selam, çok sağolasın güzel düşüncelerin için.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aynen çok doğru söylüyorsun dostum. Cok sağolasın.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Ayrıca bilen bilir.. Bu grafikler hazırlanırken emek ister.. zaman ister.. Mumları oluşturup dolu boş ve renklendirmekten ibaret olmadığını.
Teknik yorumlarla güzel bir çalışma
olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@Hayalbaz35
Değerli Kardeşim, burada grafik ve yorumlarıyla emeği geçen hangi usta ve hangi kardeşimiz olursa olsun, beğeni almayı ve teşekkürü hakediyor.
Şu an siz de öyle..
Etiketleseniz de etiketlemeseniz de ..
Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Sizi de takip ediyoruz.
Selâmetle.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ne Demek elbette eklerim. hayirli geceler
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Aynen benimde elimde 103 bin var bir şey alamadım canım çok sıkkın
yete için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gelinoy ()@Hayalbaz35 çok teşekkür ederim, sağolasiniz
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Çok açıklayıcı olmuş emeğine sağlık bende de 40 kilo gümüş var benimde etiketlerseniz çok sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
yete ()alım için bizleride etiketlerseniz seviniriz al sinyali gelince olur mu hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Teşekkür ederim yorumunu icin. Tabi ki de etiketlerim. Maksak bilgi paylaştıkça çoğalıriz. Bende elimden geleni yapıyorum. Bende full gümüş devam ediyorum.
Gelinoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gelinoy ()Sayın @Hayalbaz35 ne güzel bir grafik anlatımı, elinize sağlık su an full gumusteyim, panik yapıp çıkmadım, beni de etiketlerseniz çok sevinirim
2BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Rica ederim sağolun
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Ellerine sağlık teşekkür ederiz