Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Sıvap ()Insanı ve manevi konularda fikirlerine katılıyorum yazacak söyleyecek o kadar şey varki neyse diyerek gelip geçiyorum. Çoğu zaman susmayi tercih ediyoruz belkide hayırlısı bu olabilir..
altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Şahsen ben al- sat işi çoktan bitirdim kardeşim. Kurla ilgili 21 Aralık sabahına çok farklı bir manzarayla uyandıktan sonra. Yabancı yatırım fonlarında üç ayda kazandığım fonların satış emri gerçekleşene kadar üç günde buhar oldu. Ana parayı kurtardık ama boşa kürek çekmiş olduk. Daha öncesinden de al sat işlerinde hep miktar eksilttik. Söylediğin gibi al sat işlerini bu makaslarla daha da hiç yapamayız. Makas 5tl iken
bile beceremedik ki şimdi 50tl makasla nasıl yapalım:))
Sayfa konusuna gelince her şeye rağmen sayfada anlık paylaşımlar, anlık haberler oluyor. Yeni arkadaşlarla tanışıyorsunuz her şey para değil gerçek hayatla ilgili de fikir alış verişi yapıp tecrübeler ediniyorsunuz. Açıkçası biraz da vakit geçiyor. Yoksa bizim gibi emeklileri, boşta olanları müge hanım esir alacak kardeşim:))
Sıvap için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıvap ()Alım satımdan soğuttular, alım satım yapmadiktan sonra burda boş yorum yapmayada gerek yok sırf siteye şenlik olsun diye kimse burayı beklemez.
1BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Kendime de pay çıkarayım diye espri yaptım üstadım. Elbette bu işin içindeyseniz bilmek te zorundasınız bir yönüyle. Yoksa grafiğe çizik herkes atıyor önemli olan yorum. Sizi ve sayfadaki arkadaşları tenzih ederim akşama kadar grafiğe çizik atanlar var ama muhakeme yetenekleri eksik olduğu için bir türlü hedefi tutturamıyorlar nedense. İndikatörleri mi bozuk acaba:)) Bu konuda öngörüsüne en güvendiğim ustaların başında da @Cicekeda01 hanım geliyor. Kendisinden yatırım tavsiyeleri alacaktık ama bir türlü iletişim kuramıyorum. Ağzını bıçak açmıyor lal oldu. Bakalım beklicez artık:))
Size de bereketli kazançlar üstadım.
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()27 yıllık finansçı olarak temel tarafımızda fena sayılmaz:) kolaylıklar dilerim:)
Bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Teknik analizden hiç anlamayız üstadım. O işleri sayfada bilen yapan sınırlı sayıda usta var ancak. Biz sizden aldıklarımızla temel analizlerimize dayanak sağlıyoruz. Hepsini de harmanlayıp bir sonuca varmaya çalışıyoruz:)) Kısaca teknik analiz kısmı sizin temel analiz de bizim:))
Emeğinize tekrar teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Değerli kardeşim burada bu tarz her paylaşımın benim için değeri vardır. Her ne kadar piyasayı takip ediyor olsam da bu tarz paylaşımlara teşekkür etmeyi bir borç bilirim kendime. Saygılar ve selamlar.
1BeğenmedimŞikayet
ataser2411 ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Kesinlikle:)))
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Ben teşekkür ederim değer verip incelediğiniz için.
Selâmlar.
Engin3477 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Emek verdiğin için teşekkür ederim kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Emeğine sağlık @Strongwolf kardeşim. Kanalın altına inmiş kanala alttan giriş için yol arıyor. Diyor ki eğer kanala girebilirsem kanalın üst duvarını da yıkıp geçerim. Üstten yeni bir kanaldan yolculuğuma devam ederim diyor. Ben bunları yapana kadar da size bazı fırsatlar sunuyorum diyor. Benden daha ne istiyorsunuz diye sitem ediyor sanırım.
5BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Dünden bugüne esintiler...
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Ons Altın usd için her zamanki gibi dün 2,010- usd Ters Bayrak pullback seviyesinde net olarak uyarımız yaptık, hayırlısı diyelim.
1,977- Usd desteğindeyiz.
Ytd...
Gram Altın için Strongwolf yorumu (17 saat önce)
Konu: #32729547 Grafik detay ve yorumları
Pullback tamamlandı.
Ytd.
https://altin.in/strongwolf
0BeğenmedimŞikayet
$ROMEO$ ()piston asagı yanı :)
Bywelii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()Yani ne anlamamız gerek
3BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Pullback tamamlandı.
Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
kipritçöpü ()1900$ önümüzdeki 1-2 aylık sürede gelmeyecektir.
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ufak tefek hareketlilikler olabilir ara desteklerden hafif güç almalar olabilir ancak benim takip ettiğim büyük resimdeki hareketler meselâ günlükteki mumların durumları kapanış durumları uyumsuzluklar ben bunları takip ediyorum yanılmış olsam dahi takip sistemimi değiştirmem ben ayrıca formasyonları takip ediyorum bakacağız artık son duruma o da yakında belli olur zaten o zamana kadar ben alım tarafında bekliyorum uzun zamandır yazıyorum zaten. Daha evvel simetrik üçgen fm var dedik bu üçgen kırıldı kırılırsa üstte hedefi 2060-70 arası dedik sonra retest seviyesi 1986 dedik orayada temas etti ve döndü ancak hedefe ulaşamadı henüz tekrar dener mi bilmem ama dediğim yerler tek tek geldi ben son zirve olan yeri geçebileceğine ihtimal vermedim sadece beni yanıltırmı ilerleyen zamanlarda bilemem.
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Kerim sanki 1900 lere kadar gerileyecek gibi sence ne yapar ytd
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Negatif uyumsuzluklar konusunda ne düşünüyorsun? Ben bir taraftanda onu takip ediyorum bir kaç farklı olumsuz durum var olumlu olanların yanı sıra.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kadir Gecemiz mübarek olsun kardeşim. Çalışmalarında kolaylıklar dilerim…
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Eyvallah kardeşim, hayırlı kandiller.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ters bayrak takibimde olan bir fm yakından izlemeye devam… kolay gelsin…
3BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Çalışma garantisi olmayan bir teknik resim...
Ytd...
Güncel
Sabah