Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Az düşünce anında geldi hayretlik bişey.23 lerden alınma dursun, alım tarafındayım fırsat verirse.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()10.99 için dolar i sabit kabul etsek 17.64 usd onsta gelmeli. Beklesin bakalim. Hayırlı olsun. 25 usdnin Altın da alınmış ise elde tutmak gerek.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Elde çok az var benim eskilerden. Bi alım fırsatı olsun istiyorum dip bekleyen beklesin 10.99 cular
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Simdilik 25.5 usd uzerine atarsa tehlike geçer diyebilirim. 26.22 usdden sert bir satış bekledim 26.09 usd görüp geldi. 25.137 kırılır mı diye bekledim. 25.153 usd geldi. Bakalim bunlar yetecek ve bu kez 26.22 usdyi kırıp 26.95 usdye mi gidecek. Yoksa 25 ve aşağısına düzeltmeye mi gidecek. Umarım bunu çok sonradan fark edip alıp için gecikmem :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()25.4 üstünde kapanış alırsa yine yukarı dönecek almayanlar sıkıntıda.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Henüz almadım. Bugun 25.8 usd üzerinde bir satış yapmıştım. Onu geri alabilirdim. Günlük düzeltme gelir yukaridan almış olmamak icin çekindim açıkçası. Günlükte tepede ancak sata da dönmemiş.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Emeğinize sağlık, alabildiniz mi 25.20 Altın dan ramazanda çok bakamıyorum malum