Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()100 aldım iyi sizce..
0BeğenmedimŞikayet
ixxirr ()Temel bey size katiliyorum gramin buralara dusmesi alim icin bile cok buyuk firsat
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@guliz hn.
ONS için bknz alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
Johnny ()Dün Fed üyeleri konuşma yapmasına rağmen 1102 den aşağı inemedi. Bu olumlu bişey değilmi Temel bey? 1150den beri her 10 dolar düştüğünde 5er ons aldım. Şu an zaradayım ama 1150 üzerine çıkmadan satmayacağım. Biraz da sizin sayenizde grafikleriniz ve yorumlarınız cesaret verici. Yoksa şimdiye kadar zararına çoktan satmıştım. Birde bişey farkettim son günlerde abd piyasası kapanıp çin ve avrupa piyasası açıldığında hep ons yükseldi abd açılması ile muazzam düşüşler oldu örnek dün akşam kapanışlarda 1102 lerdeydi ama şimdi 1110 a kadar çıktı. Umarım akşamki verilerden sonrada bu tutumu sürdürür ve tahmin ettiğiniz gibi yükseliş trendi başlar.