Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0533 05:20:50
EUR 36.6230 05:20:50
USD 34.7454 05:20:50
ALTIN ONS $2647.4350 05:20:50

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
ONS 20151106 M AYLIK Grafik,
ONS MACD Göstergesi, tarihinde hiç bu kadar düşük seviyede olmamıştır,
MACD Grafiği PEMBE bölgede, POZATİF UYUMSUZ durumdadır,
bu nedenle ONS un gerçek dip noktası 1223.01 olup,
1223.01 Altın daki düşük değerler tamamen baskı sonucu oluşmuş, spekülatif değerlerdir,
ONS MACD Göstergesinin ve Fiyatın önce SARI alana çıkması,
daha sonra YEŞİL alana ve (0) çizgisinin üzerine çıkması,
Düşüş trendinin bitmekte olduğunun en bariz göstergesi olacaktır,
Yeşil alanın üzerindeki BEYAZ bölge ise Yükseliş Trendi bölgesi olarak izlenebilir.
ONS un 4 yıldır sizin üzerinizde oluşturduğu olumsuz etkiyi değiştirmeye hazır olunuz.

ONS 20151106 W HAFTALIK Grafik,
MACD Göstergesi ile Fiyat arasındaki POZATİF UYUMSUZLUK,
Haftalık Grafikte de bariz şekilde görülmektedir,
ONS Düşecek diye korkmayınız, düşse bile hızlı şekilde yükselecektir.

Her insan, kendi RİSK ve TERCİHLERİNİN sonucunu yaşar.

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

üçüz ()

100 aldım iyi sizce..

0BeğenmedimŞikayet

ixxirr ()

Temel bey size katiliyorum gramin buralara dusmesi alim icin bile cok buyuk firsat

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@guliz hn.

ONS için bknz alt yorumum.

0BeğenmedimŞikayet

Johnny ()

Dün Fed üyeleri konuşma yapmasına rağmen 1102 den aşağı inemedi. Bu olumlu bişey değilmi Temel bey? 1150den beri her 10 dolar düştüğünde 5er ons aldım. Şu an zaradayım ama 1150 üzerine çıkmadan satmayacağım. Biraz da sizin sayenizde grafikleriniz ve yorumlarınız cesaret verici. Yoksa şimdiye kadar zararına çoktan satmıştım. Birde bişey farkettim son günlerde abd piyasası kapanıp çin ve avrupa piyasası açıldığında hep ons yükseldi abd açılması ile muazzam düşüşler oldu örnek dün akşam kapanışlarda 1102 lerdeydi ama şimdi 1110 a kadar çıktı. Umarım akşamki verilerden sonrada bu tutumu sürdürür ve tahmin ettiğiniz gibi yükseliş trendi başlar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum