Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ya elbette öyle korkuyormuyuz onlardan korkan onlar gibi olsun .
Alka şimdi için değil 21-23 TL araliginda nasıl. olur bakarmisin
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()teşekkür ederim.. endekstir iner çıkar, bize bi'şey olmasın :)
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Dimi ama ne diyebilirim kesinlikle öyle ve haklısın.
Şükür sen nasılsın BIST sayfasinin en renkli yorumları sizde
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yaw l. ppo ve lee co. la da alsaydin bari akşam akşam nerden buluyorsun onları şeker filan mı var sende ; ) plaket yanına bi kutu da akide şekeri ekle :))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()hayır ama, yemek için değilse ne için para tutuyorum :'(
nasılsın Hasan? :)
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ya alemsin ve müthiş yorumlar)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()nakit bol, bir kısmıyla profiterol, cevizli ev baklavası, kaymaklı ekmek kadayıfı falan alsam ne olur sanki, biraz da krem karamel.. lütfen.. bitirmiycem, bir kısmıyla alıcam :))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Malum mayıs ayı temel hareketler ile sürprizlere açık bir endeks dipte yakalayan kazanır ve çok alim fırsatları gelebilir gelmezse yükseliş hatti başlar ve garanti alim yerleri gelir endeks dört göz takip eldeki hiseler 8 göz takip
4 te 1 hisse ve 4 te 3 nakit kuralı devrede uyup uymamak kişilere kalmış
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()4590.. ? çizik attım ama bir anlam da vermem lazım..4490 a anlam veresim geldi.. 22 kasımdan bu yana çalışan bir destek sayılır..7 şubat dahil bunun Altın a inmemiş.. olma mı? 100 puan için beni kıracak mısın? :'(
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Fib bende çekemiyorum zaten sıkıntı yok
4700 aşağısı olmadıkça yani 4590 sınır çizgimizden inmedikce
4900 ve 5200 5466 ve 6200 ler zayıf olasılık olarak gündemde xu100 için
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @ntmen_× olmuş mu destek dirençler? altına yazıp yayınlayacaktım ama elimden kaçtı, şeysi.. yerine şeysis.. çıktı böylece, sinir oldum :((
dük rakamının 5418 olduğunu sanıyorum..
morların güncel destekler olduğunu sanıyorum, 4450'nin de altına inerse daha derin bir düşüş başlıyor demek midir acaba.. gibi geliyor..
sarılar da direnç işte..
fibo yok ema yok bir şey yok, çıplak gözle buluyorum ben genellikle, o yüzden anti bilimsel dedim
fibo çekemiyorum zaten :((