Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Yetim aylığı %25 Dul eşe %50 bağlanır.
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Iki maasi vardi birlestirmisti ondan yoksa bukadar alamazdim
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()O halde çok iyi alıyorsunuz Normalde Babadan kalan emekli maaşı%50 olması lazım
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()7000 tl aliyorum babamdan
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Bence kendi sigortanızı yatırın daha çok maaş alırsınız
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Yok cift maas alamiyorum
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Ikisi ssk olunca alamiyormusun çif maaş
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Ikiside ssk
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Niye ödeyin iki maaş alirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()babadan emekli olmak kaderdir lakin kayınbabadan emekli olmak kader değildir diyelim mi kavga çıkmazsa :))
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Evet oyle yukselttiler ben eyt liyim dogum borclanmam var odemeyecegim cunku babamdan emekliyim
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()emeklilik gerçekti hayal oldu malesef arkadaşım :(
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Helee cok iyi anliyorsun bu islerden kafan zehir gibi emeklilik yokmu daha
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()kamu sektöründeyim arkadaşım maliye mezunuyum
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Valla abi kafan zehir gibi meslegini ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa cok iyi anliyorsun bu islerden
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()önce tur üstüne tur attırsın bakalım kardeşim. Çoğunluğu mallamadan sert düşmez. Şimdi çoğunluk satış tarafında alım değil. Çoğunluk her daim yanlış karar verir t hü
Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ankara0668 ()Amman dikkat kaptan olası durumda işaret fişegini ateşle :)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()bereketli olsun arkadaşım allah bana 1 sizlere 3 versin
necom için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
necom ()hocam 624 den biraz platin aldım bir zamaqn almıştım güzel getirisi oldu
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()teşekkür ederim arkadaşım. şimdi yine tur atma zamanı. Tepeyi görelim bakalım evvela. haftaya tdi verisi var elde usd bulundurmak şar malum verilerle oynayan sadece biz değiliz herkes oynuyor t hü
gümüşteyiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Yüreğine sağlık kardeşim nokta atislar ben buna derim.
1BeğenmedimŞikayet
gümüşteyiz ()Allah'a emanet t
Sitenin akıl küpü
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bugüne özel en önemli direncimiz 24,25 tir. Kademeli olarak satış yapılabilir. haftaya perşembe gününe kadar 24,89 hedefimiz de devam ediyor. Hayaller benden kararlar sizlerden arkadaşlar...
gümüşteyiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gümüşteyiz ()Süpersin kaptan
Hedef 12