Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0480 12:16:49
EUR 36.2587 12:16:49
USD 34.5723 12:16:49
ALTIN ONS $2674.7300 12:16:49

Grafiği gönderen: calculator

Klasik ve GANN BİSt100

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

İşte, mümkün olduğu kadar ucuz almak bazı kağıtları ve öyle unutmak; benim düşüncem bu.. nasip olursa, fırsat olursa.. ve bu şekilde yine geçen yıl ve biraz daha öncesinde olduğu şekilde kar etmek..

htc54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Bu yıl teknik grafik bilmeyenleri fazlasıyla üzecek demektir, ya alıp senelerce unutacaksın yada... öyle işte teyzem.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Öyle sanıyorum @htc54 iddialı değilim ama bir süredir kafam da hep bir düşüşe hazır olma, geldiği zaman çok hazırlıksız yakalanmama.. fikri var. Evet, yorucu ama doğru hareket etmiş olmak için biraz yorulmak lazımsa da yoruluruz, n'apalım.. pek yormadan, daha ziyade vermeye eğilimli olduğu zamanlar da vardı.. geçen yıl ne kadar bereketli idi.. hep aynı olamaz ki.. şimdi de böyle, demek ki..

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

O zaman aldiklarimizda temkinli olup yeri geldiğinde elden çıkarmalıyız baya yorucu olacak desenize.

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Nisandan sonra uv ci olmak için çıkışa kanaat getirmiş olmak lazım.. ben düşüş olursa bende de bolca nakit olsun derdindeyim açıkçası.. çünkü, ya bir çıkış sonrasında veya böyle alıştıra alıştıra; iyi bir düşüş gelmesine de ihtimal veriyorum

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Tamam benimde orda kafam karışmıştı çünkü 20 nisanı ve 5 mayısı hatırlıyorum, o zaman nisandan sonramı uzuncu olabiliriz onu demek istemiştim.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Tepki yükselişi gerçek çıkış değil ki ama @htc54 ve bunu yapmasından sonra yine düşüş ihtimali kollamamız lazım diye hatırlıyorum @calculator yanlış mı? Bana kalırsa ben de uzun vadeciyim, al sat kısmen olsun, büyük oranda yatırımcı olmayı tercih ederim ama zemin henüz bunun için müsait değil galiba..

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Hanım_Teyze üstadım, şimdi tüm yazdıklarımı baştan tekrar yazmam lazım ama vaktim yok. Cuma için hazırlık yapmam lazım. Sana zahmet üst yoruma ihtimalleri yazabilir misiniz?

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Tepki yükselişini yaptıktan sonra uzun vadeci isem bu yeni ay ve sonrasından korkmama gerek var mı.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Hocam tepki yükselişi ne demek?

0BeğenmedimŞikayet

İshakkucuk ()

Takipteyiz bekliyoruz hocam

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Hocam nisan da yükselir diyorsunuz ya 20 nisan da yeni ay döngüsü yokmuydu 5 mayıs kanlı dolunay.

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Çok teşekkürler üstadım paylaştığınız içinde, sabırla bekliyorum..

3BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Hocam listemi belirledim orta/uzun vadeciler için,
Duruma göre bir kaç tanesini çıkarır bir kaç tane çıkanların yerine eklerim son durumdaki grafikleri ile belirleriz onları.
Genel belirleme yaptım. Destek yerlerini de belirledim. Gelirse paylaşacağım.

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Üsdadım sizi bekleyen çok kişi var emin olun:))

0BeğenmedimŞikayet

Fatih5353 ()

Takipteyiz. Benide etiketleyin kacirmiyim :)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Alım yapılabilecek kendimce belirlediğim seviyelere inerse/düşerse /düşünce :)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Sanmıyorum.. istediğim yerlere "düşünce.. düşerse.. " şeklinde konuşmuştu sanki.. öyle mi @calculator

Fatih5353 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih5353 ()

Ustad olumlu gordugun hisseleri 5262 gecilincemi paylasacaksin

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Buna cvp vereyim de profilinden kolayca bulayım, bir ara grafiğe bakarak bu dediklerinizi anlamaya çalışırım belki.. jants haftalıkta 55 ema desteğine dayanmamış mı? Ya buna tutunamazsa?

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Alttakinde mumlar kırmızı fib çemberine değiyor. dikkat edersen çemberle birlikte 'Çemberimde gül oya ' adlı şarkıyı söyleyerek çember yayı üzerinde dansa başlamışlar. Bu dans bu yay üzerine devam ederse 1. Grafik çalışır yane. Yok kırmızı çemberi kırar isek hemen üstünden geçen gann fanını takip ederiz gibi ortaya karışık ben de çok anlayamıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Elinize sağlık @calculator ben üsttekini takip ediyorum daha çok.. onu biraz olsun anladığım için olabilir.. diğeri çok yabancı geliyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum