Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()sıkmamak konusunda ince düşüncelisin. tşkrler. yinede zorda kalınca yaz. sorun yok..
mustafate için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Uzun zamandır 22.6 usd ortalama ile bekleyiş üzerine de al paranı gir dercesine bir makas beni erken satışa sevk edecek muhtemelen. Sabırlı olabilirsem belki de yarısını bırakırım. Kısmet artık. Tabi burada yeni yatırım yapacaklar veya yatırım yapıp beklemiş olanlar için yanıltıcı olmasın fikirlerim. Kesin 24 ve üzeri gelecek demesinler. Düşüncem o yönde yalnız. Hayırlı olsun cümleten.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mustafate ()Teşekkürler. Sıkı takipteyim. Çok sıkmamak için de nadiren yazıyorum..
2BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()a. selam.. bende dün 23,35 civarından dönme ihtimalini gördüm ancak sanırım sadece kısada geri çekilme olabilir.. yani genel yön yukarı beklentim var.. grafik henüz erken. bu haliyle düşmez.22,7 geçmesi gerekli oldu.
mustafate için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bende beklemiyorum. zaten düşük ihtimal diye onun için yazdım..22,9 da satmak haricinde diğerlerinde aynı fikirdeyim..
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mustafate ()s aleyküm. Üstadım gümüş ons 24 e gitmeden 23 550 den dönebilir mi. Haftalık ta 2 sar noktası.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben de 22 usd nin bile asagisi gelmeden 24 usdyi zorlar diye düşünüyorum. Ancak ben bekler miyim bilemiyorum. 22.9 kâr alma yerim. Tahminen 23 usd görmeden çıkarım. Erken bir çıkış olma ihtimali yüksek. Ben şahsen bu kez daha önce satış yediğimiz 24.636 usdyi bile önümüzdeki günlerde kırabilir diye düşünüyorum ancak her şey olması gerektiği gibi giderse.
2BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()21,50 Altın a düşmeden 24,00 bekliyorum..21,50 düşmek gibi küçük bir ihtimal var.. ama düşük ihtimal..24 gelecek sanıyorum. karar sizin.
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()rasyoda düşüş devam edecek. gümüş çok düşmez.
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Burdan gümüş alınır mı biraz para var da
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()birşey olmaz.. )) sıkıntı yok Altın ons bir miktar daha düşebilir. yani böyle bir ihtimal var.. bence buradan dönecek. altın ons bu haliyle çok fazla düşmez mümkün değil.. rahat olunuz..
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Merhaba hocam fikir alabilir miyim gümüş üstüne Altın ons düşüyor gümüşu nasıl etkiler
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tşkrler bakalım bu düşecekmi.
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Süpersin abi.
Kolay gelsin.
@B_O_Z_H_İ_M_A_S_