Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Tek mantıklı seçenek orası gibi. Başka türlü makaslardan kurtulmanın imkanı yok. Oraya da el atamazlar artık herhalde.
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Hayirlisi olsun. Fonun makasi yok gibi birsey. Düşerkende insanlar tutuyorlar fonu. Hemen satmiyorlar. Zararkes için imkan sağliyor.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Borsadan aliyorum ben. Makas yok. Guzel urun.
toriçelli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
toriçelli ()Gmstr yi nereden alım yapıyorsunuz sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Teşekkür ederim. Evet ilgileniyorum tabi. Kuveyt ile tüm bağımı koparacağım. Aslında az da kalmıştı. 22.91 usd direncini zorladığında kar alıp ful çıkacaktım. O direnci kırarsa gerçi 23.44 usd ve ileriki zamanlarda yine 24 usd ve yukarısına gidebilir. Fon veya nkolay kısmına yönelecektim. Şöyle bir sıkıntı var satamadan FED sonrası düşerse bekleme sürem artar. Umarım çıkış imkanı oluşur. Sonra düşünce - tabi düşerse- fon veya nkolay üzerinden alım yapacağım.
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Elinize saglik hocam. Hala ilgileniyorsaniz Gmstr şuan guzel fiyatda.