Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Eynomm ()Cokkk teşekkürler ?
Thanatos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()dolar tarafında düşüş beklemiyorum ons Altın da kısa vade 1960 orta vade 1878 üstü pozitif
2050-2080 aralığından sert yükselişin düzeltmesi gelebilir
Eynomm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eynomm ()Düşüs bekleniyor mu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()nokta atışı analiz çalışıyor
1127 den 1185 hareketi ve sonrasında sert yükseliş
2BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()gram Altın için 1 hafta önce yaptığım analiz hala günceldir
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()rica ederim
Ozdumanus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()Teşekkürler, varolun
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()zigzag hareketleri olur yatay band oluşturur
bankalar tarafında yeni haberler gelmezse 1878-1960 arasında yatay band oluşturur
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()Like hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()25 olması durumunda onsun durumu ne olur hocam. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()zor bence pas geçmesi
piyasayı dengede tutmak isteyeceklerdir
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()önemli değil saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()İnşallah pas geçer çok iyi olur, ihtimal
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()Saygı değer kardeşim bu yorumum size deyil. Hata yaptım. Sizin yorumunuza yazdım. Anasayfa yazacaktım. Özür dilerim. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()Düne kadar herşeyi değerlendirip onsun lehine olacaktır diyenler, şimdi de değerlendirmeleri alehte oluyor. Maalesef pozisyon degisdirdinmi öyle oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()fed faizi var fazla iyimser beklenti satın alındı 0,25 baz puan faiz arttırmasını bekliyorum
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, takipteyiz. Haber akışları önemli bu hafta sanırım.
2BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()dün gram ve ons kritik rakamları paylaştım
1960 altı ve üstü olarak değerlendirilmeli dikkat
1BeğenmedimŞikayet
ÖzgürÖzcan ()Konuyu kısaca özetliyorum.. Bankaların batması resosyonun habercisidir.. resosyon demek dolar aşağı Altın yukarı demektir. Batakları Düzeltemezlerse 22 marttan sonra Ons Altın Durdurulamaz.. 23 martı bekleyin ve görün..
blackhill için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blackhill ()Bankaların çöküşünü Altın a yaramasi olayını kimse bilemez ve tahmin edemezdi abi..
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, dört gözle bekliyoruz. Takipteyiz her daim. Allah'a emanet olun, iyi akşamlar!
1BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()dünkü hareket aslında beklentim dışıydı
1960 üstü bir hareket beklemiyordum
haber etkisiyle yükseldi şuan düzeltme yapıyor
1960 altı ve üstü olarak analiz edilmeli
blackhill için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()rica ederim mümkün olursa paylaşacağım
biraz piyasadan uzak kaldım bu süreçte
detaylı bir analiz yaparız önümüzdeki hafta
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, varsa euro ve sterlin çalışmanız paylaşırsanız sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
blackhill ()Abi tesekur ederim.. keşke dün ataydın bugünkü ons 2007 lerden döndü.. canlı satardım kismet artık.. emeğine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()@blackhill Gram altın analizi