Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Arkadaşlar Rasyo (gram/gümüş) 87.986 idi o zaman da o kadar defalarca söyledim bu rasyo dönüş yapacak. Kimse tepe noktayı bilemez çok şükür yanıltmadı. Rasyo anlık 85.870 dir. ilk destek noktası 84.137 kadar salınım görmesi doğaldır.84.137 kırıldı mı artık önü açık. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Rallinin ayak sesleri. Yarin Fed yaniltmazsa Super olacak. ytd. Rasyo dönüş yapiyor
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aynen doğru diyorsun. rasyo da gümüşe dönüyor o zaman 26 rahat yol alır. ytd
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Fed sabit birakirsa 24.35-50 ye dayanır diye dusunmekteyin.1 gunde hemen olur anlamında söylemedim. Allah bilir.
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()bir yerde hayali bile güzel boş verelim gitsin
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Çok duyduk yıllardır gümüş ve yükselme ikisi yan yana düşünemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Saygı duyarım. herkesin beklentisi farklı elbette. Zaman gösterecek her seyi
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Bir ters köşenin tam zamanı aslına bakarsanız mübarek ramazan öncesi bayramı erken yapsak ne iyi olur
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Gümüş öyle bir yerde çıkar arkasına bakmadan çıkar. bu sene gümüş devri buraya da yazım
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Abla ölmüş piyasaya biraz can suyu lazım
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İyimser değil de piyasa beklenti bu yönde ondan ons 2000 üstüne çıktı. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()altın ons bunla alakası yok. Yarin Fed açıklaması sonrası ya 2000 üstü olacak yada 1900 civarı. Fed pas geçerse ve güvercin konuşursa hem grama hemde gümüş için yeni hedefler söz konusu olur. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Zaman gösterecek.87 Altın a sarkması küçük desteğe denk geldi. ama daha yeni başlıyor. ytd
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()hocam sanki bir duzeltmeye ihtiyaç var gibi ama ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Evet arkadaşlar Rasyo 87.215 desteğine geldi. Atik bundan sonra 87 Altın a salarsa yürür gider gümüş, hemde öyle bir yürür ki ne oluyor denilecek. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dostum formasyonun düşüşüş dip böylegesi. Yoksa ne dip ne de tepe bitmez. YTD
gümüşteyiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Bugünlük dip ve tepe yaptı. Düzeltme dip derin olarak 22 civarı gözüküyor. Ama oralara gelmeyeceği tahmin ediyorum. Ytd
gümüşteyiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Eyvallah usta trende bozulma yoksa şuan dediğin gibi düzeltme yapıyor
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Rca ederim dostum. Şuanda bir sıkıntı yok. Düşüşler düzeltme hareketi gözüküyor. ytd
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Emeğine sağlık
Var mı şu anda bir uyumsuzluk?