Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0491 14:00:50
EUR 36.3252 14:00:50
USD 34.6003 14:00:50
ALTIN ONS $2679.2500 14:00:50

Konu: OBO Formasyonu/ Gümüş Ralli Sinyali

⭐⭐Hayalbaz35 ()
Gümüş

Obo Formasyonu Nedir:Obo formasyonun açılımı yapılacak olursa, omuz baş omuz anlamına gelmektedir. Yukarı yönlü fiyat hareketinin tamamlandığını işaret eden obo formasyonu, trendde dönüşün gerçekleşeceğine dair uyarı vermektedir.

RASYO grafiği sabah ve daha önce detaylı paylaşamadım çünkü cepten bakıyordum.
Arkadaşlar gözüken sol omuz tamam baş oluşmuş ve sağ omuz oluşum için uğraşıyor.Rasyo düşüş yönde 87.205 desteği kırılınca 84.137 değerine inmek isteyecektir.OBO oluşmuş olacaktır o zaman bir derin daha düşüş yaşanaması gerekiyor orada varmak isteyebilir 76.256 dır.
OBO Formasyonun Hedefi ise 76.256 seviyesidir.
Yatırım amaçlı değildir.YAtırım tavsiye edilmez !

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

3 hafta önce paylaştığım Formasyon ilk hedefi gelmiş olup ikinci hedefe gidiyor. Değerlendirenlere hayırlı olsun. ytd

Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Hayırlı cumalar güzel dostum. Allah razı olsun güzel düşüncelerin için. Black eagle hocayı da bilirim. Onun şahsına değil benim paylaştığım alınmış. Onu söyledim. Onun la alakası yoktur diye.

Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Kendisini beğenmedigim için demedim analizleri iyi ama bazen çok net bir şekilde kesinlik içeren cümleler kullanıyor onun için dedim bavkan abem

0BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Kardeşim black yorumlarını dikkate alıyorum fırsat buldukça okuyorum tahminleri tutarlı site için faydalı

Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Blakck in tek sorunu bir ay önce alarm sayacı kurması piyasa şartları biraz üzdü onu

0BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Hayırlı sahurlar cumanız mübarek olsun üstat likeleri gunderdim
Black eagle de iyi bir yorumcudur yorumlarıda okumaya değer bir ustattir ikinizde bu sitede bizlere faydaniz dokunuyor Allah ikinizdende razı olsun bir karşılık beklemeden insanlara faydalı olan bir insan Allah nezdinde de ustundur

3BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Dostum siz niye alindiz. Benim için daha çok hoşuma gidiyor. Onemli olan doğru analiz etmeye çalışmaktır. Anali yapmayı Bilmeyenler için ne paylaşım yapsak bile büyük fırsatı kaçıyor. Grafik okumak ayrıdır. Cumaniz mübarek olsun. Hayirli sabahlar ...

Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)

11BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Hayırlı sabahlar dostum.
Ben paylaşım yaptıktan sonra siz bu sitemi edince üzerime de alındım hâliyle :)
Size söyleyeceğim tek şey grafik okuyarak insanlara yardım etmeyi güden bir aklın bu tür sitem ve söylemlere hiç girmemesi olacaktır.
Bakın mübarek gece size yemin ederim ki 1 hafta önce paylaştım dediğiniz obo grafiğinizi görmedim. Ve inanın ben ekranı açıpta yorumları dahi okumam:) Paylaşımımı yaptıktan sonra hata var mı diye okurken hemen bir üst yorum olduğu için gayri ihtiyari okuyarak farkettim.
Kaldı ki görsem bile ne değişecek? Siz benden önce paylaştınız diye ben ya da bir başkası sizin üzerinize paylaşamaz diye kural, mevzuat mı var :)
Ben 2013 yılında beri yani 10 yıldır bu platformda yazıp çiziyorum. Yüzlerce grafik ve yorum paylaşmışım. Yani sizin grafiklerde gördüğünüz OBO yu benim ya da bir başka grafik okuyanın da görebilmesi kadar doğal hiç bir şey olamaz:)
Niyetim sizi kırmak ya da eleştirmek asla değil, samimiyetime inanın. Fakat, ben ya da bir başkasına yaptığınız bu eleştirinin hoş olmadığını düşünüyorum dostum.
Siz bence bu tür polemiklere girmeden sadece fayladı olmaya çalışın derim. Bırakın sizi taklit eden, bilgilerinizi kopyalayan varsa varsın yapsın.. Taklitler her zaman aslı'nı yaşatmaz mı?
Kastettiğiniz ben miyim ya da bir başkası mı bilemiyorum ama naçizane fikirlerimiz sizinle paylaşmak istedim. Tekrar yanlış anlamamanızı rica ederim.
Başarılarınızın devamını dilerim dostum.
Hayırlı sabahlar..

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Bunu paylasali bir hafta oldu, o zaman benden başka kimse obo söylemiyordu. Simdi herkez yazıyor rasyoda obo var diye. Onemli olan tahmin ve tesip önemlidir bu piyasada . Çok şükür yanıltmadı. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum